Ariel markası kime ait?

İçindekiler:

  1. Ariel markası kime ait?
  2. ABC Türk malı mı?
  3. Bingo deterjan kime ait?
  4. Ariel toz deterjan hangi ülkenin malı?
  5. ABC yumuşatıcı kimin malı?
  6. Bingo deterjan hangi ülkenin malı?
  7. Mintax deterjan Türk malı mı?
  8. Persil deterjan kime ait?
  9. Ariel Professional hangi çamaşırlar için?
  10. Ariel Matik hangi ülkeye aittir?
  11. ABC yumuşatıcı israil malı mı?

Ariel markası kime ait?

Ariel (marka)
TürTemizlik
SahibiProcter & Gamble
KökeniBirleşik Krallık
Çıkış1967
İlgili markalarJoy
3 satır daha

ABC Türk malı mı?

ABC Deterjan, Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere 0 yerli sermaye ile kurulmuştur.

Bingo deterjan kime ait?

Pazara 1987 yılında giriş yapan Bingo, temeli o günlerde atılıp da hâlâ varlığını sürdürebilen yegane yerli sermayeli deterjan markası olmuştur.

Ariel toz deterjan hangi ülkenin malı?

Ariel markası ilk kez 1967 yılında İngiltere'de piyasaya sürüldü. Ariel, Türkiye pazarına 1987 yılında giren Amerika merkezli P&G (Procter & Gamble) şirketine aittir. Procter & Gamble 80 ülkede faaliyet göstermektedir. Ariel dünyada en popüler deterjan markalarından biridir.

ABC yumuşatıcı kimin malı?

ABC Deterjan SAN. ve TİC. A.Ş., Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde toplam 85 bin metrekare alan içerisinde kurulu 5 üretim tesisinde mamul ve kimyasal hammadde üretimi yapılmaktadır.

Bingo deterjan hangi ülkenin malı?

2001 yılında Hayat Kimya'nın, İzmit'te Türkiye'nin en modern, yüksek kapasiteli deterjan ve ev temizlik ürünleri tesisini üretime açmasıyla, Bingo, çatı markası altında geniş yelpazeli ürün gruplarıyla üretim yapmaya başladı. Üretim tesislerindeki kendi liman işletmesi sayesinde ihracatta da gücünü artırdı.

Mintax deterjan Türk malı mı?

Mintax, 1955 yılında Dürüst Kimya Sanayi ve Pazarlama AŞ. bünyesinde kurulan deterjan markasıdır. Mintax Deterjan Sanayi A.Ş., 1987 yılında, Türkiye pazarına, markaya ortak olarak giriş yapan Procter & Gamble (P&G)'a satıldı.

Persil deterjan kime ait?

Persil
Türçamaşır deterjanı ve yumuşatıcı
SahibiHenkel
KökeniAlmanya
Çıkış1907
İlgili markalarWipp, Dixan, LeChat veya Skip (Fransa), Via (İsveç) Bailan
2 satır daha

Ariel Professional hangi çamaşırlar için?

P&G Professional'dan Ariel çamaşır detarjanı, beyaz çamaşırlar için kusursuz temizlik sağlar. Orta derecedeki su sertliğine, normal lekeye ve 5kg'lık makineye göre önerilmiş doz.

Ariel Matik hangi ülkeye aittir?

Ariel markası ilk kez 1967 yılında İngiltere'de piyasaya sürüldü. Ariel, Türkiye pazarına 1987 yılında giren Amerika merkezli P&G (Procter & Gamble) şirketine aittir. Procter & Gamble 80 ülkede faaliyet göstermektedir. Ariel dünyada en popüler deterjan markalarından biridir.

ABC yumuşatıcı israil malı mı?

ABC Deterjan Marka Bilgileri ve Ürünleri, ABC Deterjan Kimin? - Yerli Türk Malı ABC Deterjan Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere kurulmuştur.