Ayvalık Sarımsaklı güzel mi?

İçindekiler:

  1. Ayvalık Sarımsaklı güzel mi?
  2. Ayvalık Sarımsaklı hangi deniz?
  3. Sarımsaklı Plajı nasıl bir plaj?
  4. Sarımsaklı Plajı sığ mı?
  5. Ayvalık Ege Denizi mi?
  6. Ayvalık Deniz Temiz mi?
  7. Sarımsaklı hangi Beach?
  8. Ayvalık hangi denize kıyı?

Ayvalık Sarımsaklı güzel mi?

Ayvalık'ta yer alan Sarımsaklı Plajı eşsiz ve doğal güzellikleri bulunan bir plajdır. Sarımsaklı Plajları olarak bilinen yerde de 22 ayrı plaj bulunuyor. ... Mavi bayraklı olan Sarımsaklı Plajında deniz de oldukça berrak ve tertemizdir. Turkuaz renkli deniz de güzel bir görünüme sahiptir.

Ayvalık Sarımsaklı hangi deniz?

Sarımsaklı Plajı Küçükköy Sarımsaklı beldesi, koylar ve adalarla çevrili, Ege Denizi'nin 25 kilometrelik sahil şeridini kaplayan kumsallara ve ormanlara sahip bir belde. Yörenin tarih önündeki gizemli örtüsü kaldırıldığında altından çok görkemli buluntuların çıkacağına inanılıyor.

Sarımsaklı Plajı nasıl bir plaj?

Sakin ve dalgasız denize sahip olan plajın denizi son derece temiz ve berrak bir yapıya da sahiptir. Hem deniz hem de sahil şeridi tamamen kumla kaplı olan plajda çok rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Sarımsaklı'da bulunan bu plajın kumlarının en önemli özelliği ise kumun vücuda yapışmıyor olmasıdır.

Sarımsaklı Plajı sığ mı?

Sarımsaklı Plajı, Küçükköy Küçükköy bölgesinde, Ayvalık'ın en güzel plajlarından biri. Denizi temiz ve kumluk. Çocuklu aileler için uygun çünkü denizi git git sığ devam ediyor. Oldukça uzun bir sahil şeriti var bu nedenle de plajda şezlong ve şemsiye kıtlığı yaşanmıyor.

Ayvalık Ege Denizi mi?

Balıkesir'in ilçesi olan Ayvalık, ilin Ege Denizi'ne bakan sahil bölgesinde bulunmaktadır. İlçenin kuzeyinde Gömeç, güneyinde Altınova, doğu bölümünde Bergama, batısında ise Ege Denizi konumlanmıştır.

Ayvalık Deniz Temiz mi?

Ayvalık'ın popüler yerlerinden Şeytan Sofrası'nın eteklerinde bulunan plaj, Sarımsaklı Plajı'na göre son derece sakindir. Temizliğiyle, sakinliğiyle ve denizinin güzelliğiyle Ayvalık'ın gözde plajlarından biridir. Badavut Plajı Sarımsaklı Plajı'na göre biraz taşlıdır. Denizi son derece temizdir.

Sarımsaklı hangi Beach?

Ayvalık ilçe merkezine 8 km uzaklıktaki Sarımsaklı Plajı, Ayvalık'ın Küçükköy Beldesi'nde yer alır. 7 km uzunluğunda ve 100 metre genişliğindeki Sarımsaklı Plajı, Ayvalık'a tatile gidenlerin en çok tercih ettiği plajlardan biridir.

Ayvalık hangi denize kıyı?

Bu anlamda hem Marmara Denizi'ne hem de Ege Denizine kıyısı bulunmakta olup deniz turizmi açısından oldukça gelişmiş bir il konumundadır. Deniz turizmi açısından Ege kıyısında bulunan Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ilçelerinde birçok muhteşem plaj bulunmaktadır.