Yenikapı'dan adalara vapur var mı?

İçindekiler:

  1. Yenikapı'dan adalara vapur var mı?
  2. Adalara nasıl gidilir fiyat 2020?
  3. Adalar vapurları nereden kalkıyor 2021?
  4. Istanbul Heybeliada arası kaç saat?
  5. Heybeliada ya ulaşım ücreti ne kadar?

Yenikapı'dan adalara vapur var mı?

İDO Adalar İskelelerine Yapılan Seferler. İDO Kabataş İskelesi ve İDO Yenikapı İskelesi'nden yapılan Ada Seferleri ile İstanbul'un güzide adalar bölgesine kolayca gidebilirsiniz.

Adalara nasıl gidilir fiyat 2020?

Turyol Adalar Ücret Tarifesi 2020 Turyol bu hat üzerinden yolcu taşımacılığını öğrenci 7,50 TL, tam 10 TL olarak belirlendi. Pazartesi günü başlayacak olan seferler için Turyol, Bakırköy'den Adalar'a ücret tarifesi tam 10 TL ve öğrenci 7,5 TL olarak açıklandı.

Adalar vapurları nereden kalkıyor 2021?

Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada ve Sedef Adası'na karşılıklı her gün Kadıköy, Bostancı, Beşiktaş ve Kabataş'tan sefer düzenleyen firma 2021 tarifesine geçiş yaptı. Firma, geçtiğimiz yıllarda Kabataş İskelesi'nin tadilatı nedeniyle bu hat üzerinden seferlerini Eminönü İskelesi'nden gerçekleştirmişti.

Istanbul Heybeliada arası kaç saat?

Kabataş ve Kadıköy Kabataş'tan kalkan Şehir Hatları vapuru Kadıköy'e uğrarsa 1 saat 20, uğramazsa 1 saat 10 dakikada Heybeliada'ya ulaşım sağlıyor.

Heybeliada ya ulaşım ücreti ne kadar?

Kartal'dan Heybeliada'ya İstanbul Kartal Deniz Yolcu Yük ve Turizm Taşımacılığı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ait Prenstur motorları ile 35 dakika süren bir yolculukla geçilir. 2020 itibariyle Kartal'dan Heybeliada'ya geçiş ücreti 10 TL'dir.