21 hurma diyeti nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. 21 hurma diyeti nasıl yapılır?
  2. Hurma diyeti ayda kaç gün yapılır?
  3. Ender Saraç hurma diyeti kaç kilo verdirir?
  4. Hurma diyeti yapanlar kahve içilir mi?
  5. Hurma diyetinde çay içilir mi?
  6. Hurma diyeti ile 1 haftada kaç kilo verilir?
  7. Hurma yoğurt diyeti neye yarar?

21 hurma diyeti nasıl yapılır?

Hurma Diyeti İle 5 Kilo Verin!
  1. Her gün 21 hurma yiyebilirsiniz.
  2. Her gün yağsız 3 kase yoğurt tüketebilirsiniz.
  3. Yoğurdun içeriği besleyicilik yönünden yüksektir bu yüzden sağlık sorunu yaratmaz.
  4. Hurmanın sizi gün boyunca tok tutacaktır.
  5. Yoğurt ile hurma birleştiği anda harika bir yağ yakıcı oluşacaktır.
Daha fazla öğe...

Hurma diyeti ayda kaç gün yapılır?

HURMA DİYETİ : Ender Saraç tavsiyeli bu diyette hurma, yoğurt, yeşil çay ve su dışında birşey yok. Günde en fazla tüketilecek hurma sayısı da 21. Bu diyet 7 gün boyunca ara verilmeden yapılıyor. Diyetin sonunda vereceğiniz kilo 5 ile 7 arasında değişiyor.

Ender Saraç hurma diyeti kaç kilo verdirir?

Haftada 5 ile 7 kilo arasında zayıflatan hurma yoğurt diyeti Ender Saraç'ın en çok tercih edilen diyeti. Bir hurmanın kalorisi 42'den fazla değil. Hurmayı suya koyarsanız kalorisi daha da düşer. Günde 21 hurma ile sınırlı olan diyet göbeğini eritmek isteyenler için birebir.

Hurma diyeti yapanlar kahve içilir mi?

Hurma yoğurt diyeti yaparken nelere dikkat edilmelidir? 1- Günde 2 ila 3 litre su içmelisiniz. 2- Çay, kahve veya bitki çayları içebilirsiniz, ancak şeker eklememeniz gerekir.

Hurma diyetinde çay içilir mi?

Hurma yoğurt diyeti yaparken nelere dikkat edilmelidir? 1- Günde 2 ila 3 litre su içmelisiniz. 2- Çay, kahve veya bitki çayları içebilirsiniz, ancak şeker eklememeniz gerekir. 3- Diyeti 3 veya 7 gün boyunca uygulayabilirsiniz.

Hurma diyeti ile 1 haftada kaç kilo verilir?

Gün içinde hurma ve yoğurt dışında ise hiçbir şey yememeniz, yalnızca bol bol su ve yeşil çay içmeniz öneriliyor. Bu şekilde uygulanan diyetin haftada 5 ila 7 kilo arasında bir kilo kaybı sağladığı, bunun yanında göbek erimesini, yani bölgesel kilo vermeyi de kolaylaştırdığı söyleniyor.

Hurma yoğurt diyeti neye yarar?

Hurma yoğurt diyeti hem kabızlığı önler hem de oldukça güçlü bir zayıflama yöntemidir. Göbek yağlarını da hızlı bir şekilde eriten bu diyet sayesinde vücut oldukça dinçtir. Aynı zamanda lif oranı yüksek olan hurmanın glisemik indeksi de düşüktür. Bunun yanı sıra bu diyette günlük olarak 900 kalori alınmış olur.