Ebru Gündeş nasil beyin kanamasi gecirdi?

İçindekiler:

  1. Ebru Gündeş nasil beyin kanamasi gecirdi?
  2. Ebru Gündeş beyin ameliyatını kim yaptı?
  3. Anevrizma hastaları nasıl beslenmeli?
  4. Ebru Gündeş 2 çocuğu doğdu mu?
  5. Profesör Doktor Cengiz Kuday hangi hastanede?

Ebru Gündeş nasil beyin kanamasi gecirdi?

Ebru Gündeş, 1999'da bir albüm tanıtımı sırasında anevrizma geçirmiş, acil hastaneye kaldırılıp saatler süren riskli bir beyin ameliyatı geçirmişti.

Ebru Gündeş beyin ameliyatını kim yaptı?

Son olarak sihirli neşteriyle yaptığı zorlu ameliyatla Ebru Gündeş'i hayata döndüren ünlü beyin cerrahı Prof.Dr. Cengiz Kuday'ın yaşamı tam bir roman. 28 yıl yıl önce Hacettepe'den Cerrahpaşa'ya atandığında tanıdığım Doçent Cengiz'le, dün sohbet ettiğim Profesör Cengiz arasındaki tek fark beyazlamış saçları.

Anevrizma hastaları nasıl beslenmeli?

Bol miktarda meyve, tam tahıl ve sebze içeren sağlıklı bir diyet yemek, bir anevrizmanın oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir.

Ebru Gündeş 2 çocuğu doğdu mu?

Üç yıl önce evlenen Ebru Gündeş ve Reza Zarrab çifti, kızları Alara'dan sonra şimdi de ikinci bebek heyecanı yaşıyor. 2011'in ekim ayında kızı Alara'yı kucağına alan Ebru Gündeş, bu hamileliğin kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi. ... “Açıkçası bu hamilelik bana da sürpriz oldu ama sonuçta çok mutluyum.

Profesör Doktor Cengiz Kuday hangi hastanede?

1992 yılında İstanbul Üniversitesi Nörolojik Bilimler Enstitüsünü'nü kurmuş ve müdürlüğüne atanmıştır. 1994 yılından itibaren Cerrahpaşa Cerrahi Bölümler Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmüştür. 2006 yılından bu yana Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde çalışmaktadır.