Sigorta evrakı nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Sigorta evrakı nereden alınır?
  2. SSK işe giriş belgesi nasıl alınır?
  3. SSK giriş nasıl öğrenilir?
  4. SGK stajyer işe giriş bildirgesi nereden alınır?
  5. Staj için SGK bildirgesi nasıl alınır?
  6. Öğrenci staj SGK girişi nasıl yapılır?

Sigorta evrakı nereden alınır?

SGK sigortalı işe giriş bildirgesi sorgulama internetten üzerinden rahatlıkla öğrenilebilir. Bunun için http://www.turkiye.gov.tr/ adresine giriş yaparak detaylı bilgi alarak işe girdiğinizde SGK sigortalı işe giriş bildirgesi sorgulama yaparak ne zaman işe giriş yaptığını öğrenebilirsiniz.

SSK işe giriş belgesi nasıl alınır?

SGK hizmet dökümünü Sosyal Güvenlik Kurumu'na giderek alabileceğiniz gibi elektronik ortam üzerinden de sağlamanız mümkündür. Ayrıca, sigortalı bir çalışan olarak bağlı olduğunuz iş yerinin özlük veya muhasebe birimine talepte bulunarak da SGK hizmet dökümünüzü elde etmeniz mümkün olur.

SSK giriş nasıl öğrenilir?

SGK kaynaklı işe giriş tarihi sorgulama, sigorta başlangıç tarihi sorgulama olarak geçmektedir. Bu kapsamda ilk yapmanız gereken e-sgk internet sitesine giriş yapmalısınız. Bunun için www.sgk.gov.tr internet adresini kullanabilirsiniz. Ardından ekran, sizden bazı kimlik bilgilerinizi isteyecektir.

SGK stajyer işe giriş bildirgesi nereden alınır?

SGK İşe Giriş Bildirgeniz www.turkiye.gov.tr(e-devlet) adresinde! Zorunlu yaz stajını yapacak öğrencilerimiz SGK İşe Giriş Bildirgelerini www.turkiye.gov.tr(e-devlet) adresinden 26.06.2020 tarihinden itibaren (Temmuz ayında staja başlayacak öğrenciler) temin edebilirler.

Staj için SGK bildirgesi nasıl alınır?

Zorunlu yaz stajını yapacak öğrencilerimiz SGK İşe Giriş Bildirgelerini www.turkiye.gov.tr(e-devlet) adresinden 26.06.2020 tarihinden itibaren (Temmuz ayında staja başlayacak öğrenciler) temin edebilirler.

Öğrenci staj SGK girişi nasıl yapılır?

Sigortalı olarak stajyerlik yapmak isteyenlerin girişi 07 çırak veya 19 Stajyer kodu ile girişleri yapılmaktadır. Bunun dışında tamamlayıcı eğitim gören ve stajyerlik yapmak isteyen öğrencilerin sigorta bildirimlerini Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından okul idaresine yapılmaktadır.