Detoks yapınca ne olur?

İçindekiler:

  1. Detoks yapınca ne olur?
  2. Detoks suyu fazla içilirse ne olur?
  3. DIOX çay kimler kullanamaz?
  4. Detoks suyu günde ne kadar içilir?
  5. Zayıflama çayları tehlikeli mi?
  6. Detoks suyu haftada kaç gün içilmeli?

Detoks yapınca ne olur?

Vücutta biriken zararlı maddelerin dışarı atılmasına yardımcı olur. Vücut zindeliğini ve enerjisini artırabilir. Bağışıklık ve sindirim sistemini güçlendirebilir. Ödemi, hazımsızlığı ve şişkinliği giderebilir.

Detoks suyu fazla içilirse ne olur?

Aşırı tüketilen detoks suları zehirleyici olabilir. Detoks suları ile bağırsak temizleme yapılabilir. Gereksiz düzeyde yapılan bağırsak temizleme detoksu, zaman içerisinde halsizliğe, su kaybına, kabızlık veya ishale, bağırsak tıkanmalarına hatta bağırsak delinmelerine neden olabilir.

DIOX çay kimler kullanamaz?

Hamileler ,emzirenler, karaciğer, böbrek , kalp yetmezliği, yüksek tansiyon hastaları Ve depresyon tedavisi görenler kullanamaz.

Detoks suyu günde ne kadar içilir?

HANGİ SIKLIKLA DETOKS YAPILMALI? Detoks programları ayda bir kez maksimum bir hafta süreyle uygulanmalı. Daha uzun uygulamak, hayvansal gıdalar ile alınan vitamin/minerallerin eksikliğine neden olabiliyor. Ancak detoks programı dediğimizde akıllara sadece sebze suları, meyve suları, karışımlar ve bitkiler gelmesin.

Zayıflama çayları tehlikeli mi?

Gerek ilk kullanımda gerekse alışkın vücutlarda kullanıldığında vücudun su ve şeker dengesini de bozan zayıflama çayları fazla tüketildiği takdirde baş dönmeleri ve ani bayılmalara sebep olur. Ayrıca bu çayların tüketimi kişide kısa vadede kusma, bulantı, mide ağrılarına neden olabiliyor.

Detoks suyu haftada kaç gün içilmeli?

Detoks programları ayda bir kez maksimum bir hafta süreyle uygulanmalı. Daha uzun uygulamak, hayvansal gıdalar ile alınan vitamin/minerallerin eksikliğine neden olabiliyor. Ancak detoks programı dediğimizde akıllara sadece sebze suları, meyve suları, karışımlar ve bitkiler gelmesin.