GATA Hastanesi ne diye geçiyor?

İçindekiler:

  1. GATA Hastanesi ne diye geçiyor?
  2. GATA askeriyenin mi?
  3. GATA nın adı neden değişti?
  4. Gata Ankara hangi ilçede?
  5. GATA hangi üniversite?
  6. GATA ne zaman kapandı?
  7. GATA Hastanesi kimin?
  8. GATA Hastanesi kapandı mı?
  9. Gülhane Hastanesi Randevu nasıl alınır?

GATA Hastanesi ne diye geçiyor?

Türkiye genelinde, 26 ildeki askeri 32 hastane ile bir rehabilitasyon ve bakım merkezi başkanlığının Sağlık Bakanlığına bağlanmasının ardından Ankara'daki Gülhane Askeri Tıp Akademisinin (GATA) isminde de değişikliğe gidildi.

GATA askeriyenin mi?

2016 yılına kadar Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olan GATA, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sağlık bilimleri alanında askeri personel yetiştiren bir komutanlıktı.

GATA nın adı neden değişti?

"Askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na bağlanması kapsamında bakanlığımızın bünyesine geçen Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Haydarpaşa Eğitim Hastanesi tüm sivil halkımızın hizmetindedir. ... Bizim açımızdan anlamlı olduğu için hastaneye onun ismini verdik. Burası küçük bir hastane değil.

Gata Ankara hangi ilçede?

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sağlık bilimleri alanında askeri personel yetiştiren GATA'nın ismi, Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde hizmet veren askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na bağlanması ile ilgili yapılan açıklamanın hemen ardından değiştirildi.

GATA hangi üniversite?

Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) olarak 1947 yılından itibaren hizmete devam etmiş ve 1980 yılında bünyesinde Gülhane Askeri Tıp Fakültesi kurulmuştur. 2016 yılına kadar Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olan GATA, 31 Temmuz 2016 tarihinde çıkarılan kanun hükmünde kararname sonrası sağlık birimleri Sağlık Bakanlığına, ...

GATA ne zaman kapandı?

Buna göre, tarihli ve 28069 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan GATA Yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı.

GATA Hastanesi kimin?

"Askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na bağlanması kapsamında bakanlığımızın bünyesine geçen Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Haydarpaşa Eğitim Hastanesi tüm sivil halkımızın hizmetindedir. İsmi bundan sonra Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak anılacak.

GATA Hastanesi kapandı mı?

Resmi Gazete'deki KHK kapsamında, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ve asker hastaneleri Sağlık Bakanlığına devredildi. Resmi Gazete'deki KHK kapsamında, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ve asker hastaneleri Sağlık Bakanlığına devredildi.

Gülhane Hastanesi Randevu nasıl alınır?

Alo182 Aranarak Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Alo182 aranır. Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. kimlik numaranız verilir. Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir.