Asmalı Konak dizisi kaç bölümden oluşuyor?

İçindekiler:

  1. Asmalı Konak dizisi kaç bölümden oluşuyor?
  2. Asmalı Konak Hayat ne zaman çekildi?
  3. Asmalı Konak neden erken bitti?
  4. Kefaret oyuncuları Nurgül Yeşilçay kaç yaşında?
  5. Asmali Konak filmi nerede cekildi?
  6. Asmalı Konak neyi anlatıyor?

Asmalı Konak dizisi kaç bölümden oluşuyor?

Asmalı Konak
Bölüm sayısı54
Yapım
YapımcıAbdullah Oğuz
MekânÜrgüp İstanbul
18 satır daha

Asmalı Konak Hayat ne zaman çekildi?

Asmalı Konak: Hayat
CinsiSinema filmi
TürüDram, Romantik
RenkRenkli
Yapım yılı2003
7 satır daha

Asmalı Konak neden erken bitti?

Dizinin yapımcısı olan şirketin (ANS), rakip grup ile (Doğan Holding) ortaklığı olmasının, bitişin ardında yatan en önemli neden olduğunu söyleyen Okay, yapımcı şirketin hissedarı olan gruptan gelen baskılar nedeniyle aniden bitiş kararının alındığını, ardından Asmalı Konak'ın bir film ile bitirildiğini söyledi.

Kefaret oyuncuları Nurgül Yeşilçay kaç yaşında?

Nurgül Yeşilçay, yılında. Afyonkarahisar'da doğdu. 44 yaşındaki güzel oyuncu ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki "Gülsüm" rolü ile tanındı.

Asmali Konak filmi nerede cekildi?

Burada sizleri hemen bilgilendirelim, dizinin çekimleri iki farklı konakta yapılmıştır. Konaklardan biri Ürgüp merkezde iken, diğer konak ise Ürgüp'e 5 km uzaklıkta bulunan Mustafapaşa Beldesi'nde bulunmaktadır. Biz her iki konak hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Asmalı Konak neyi anlatıyor?

İstanbullu bürokrat bir ailenin kızı olan Bahar, New York'taki eğitimini tamamlarken Seymen ile tanışır. Birbirlerine aşık olan çift evlenmek üzere Kapadokya'ya giderler. ... Asmalı Konak denilen muhteşem bir evde ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Bahar gelin geldiği yöreye, Seymen'nin yöredeki saygınlığına hayran kalır.