Kudret narı ekstraktı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kudret narı ekstraktı ne işe yarar?
  2. Immunat kudret narı ekstraktı nasıl kullanılır?
  3. Zeytinyağlı kudret narı tadı nasıl?
  4. Aksu Vital kudret narı macunu ne işe yarar?
  5. Kudret narı şurubu nasıl kullanılır?
  6. Kudret narı gastrite iyi gelir mi?
  7. Zeytinyağlı Kudret Narı kaç yıl saklanır?
  8. Aksu Vital kudret narı macunu nasıl kullanılır?
  9. Kudret narı nasıl muhafaza edilir?

Kudret narı ekstraktı ne işe yarar?

İçerdiği E vitamini ve proteinler ile kudret narı, bağışıklık sistemini güçlendirir. Bakteri, mikrop ve virüslere karşı koruma sağlar. Mide ve bağırsakta bakteri üremesini önler, sindirim sistemi enfeksiyonlarını tedavi edici özelliği vardır.

Immunat kudret narı ekstraktı nasıl kullanılır?

Günlük olarak sabah 1 ölçek, akşam 1 ölçek kullanılması tavsiye edilmektedir. (5ml. ölçekli kaşık kutu içerisinde yer almaktadır). Yemeklerden 1 saat sonra bir bardak su ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir. Buzdolabı kapağında bozulmadan uzun süre dayanabilen bir ürünüdür.

Zeytinyağlı kudret narı tadı nasıl?

Kudret narının tadı acı olduğu için genellikle bal ile birlikte hazırlanan kürleri tüketilir. Bal yerine zeytinyağı içinde bekleterek veya reçel ile tatlandırarak da yapabilirsiniz.

Aksu Vital kudret narı macunu ne işe yarar?

Kudret narı macunu enerji veren, cinsel performansı artıran, bağışıklık sistemini güçlendiren ve mide hastalıklarının tedavisinde kullanılan besleyici bir macundur.

Kudret narı şurubu nasıl kullanılır?

Kudret narını taze meyve olarak tüketmek için bir çatal yardımıyla püre haline gelinceye kadar ezmek gerekiyor. Ardından 1 tatlı kaşığı kadar bal ekleyip karıştırılır. Kudret narının olumlu etkisini tam olarak alabilmek için sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar tüketmek doğru olur.

Kudret narı gastrite iyi gelir mi?

Kudret narının yaprakları ve meyvesi vitamin ve mineraller bakımından zengin içeriğe sahiptir. Anavatanı Hindistan olan kudret narı bitkisi özellikle gastrit ve ülser gibi mide sorunlarına karşı etkilidir.

Zeytinyağlı Kudret Narı kaç yıl saklanır?

1 su bardağı soğuk sıkım zeytinyağı dökün ve karıştırın. Hazırlanan karışımı bu şekilde tüketebileceğiniz gibi bal ilavesi de yapabilirsiniz. Karışım ağzı iyice kapalı bir şekilde 2025 gün bekletilmelidir.

Aksu Vital kudret narı macunu nasıl kullanılır?

AksuVital Zeytinyağlı Kudret Narı ile gününüz rahat geçsin, yemekleriniz keyifli olsun. Kullanımı: Gün içerisinde tercihen kahvaltı sonrası alınması tavsiye edilmektedir. Yetişkinlerin kullanımına uygundur. Kudret narı yağına alerjisi olanlar kullanmamalıdır.

Kudret narı nasıl muhafaza edilir?

Hazırlanan Kudret Narı Nasıl Muhafaza Edilir?
  1. Kudret narını buzdolabında saklamak yerine serin ve kuru ortamlarda saklamayı tercih edebilirsiniz.
  2. Hazırlanan karışımlara bal ve zeytinyağı ekleneceğinden, buzdolabına girdiğinde donma ve katılaşma meydana gelecektir.
Daha fazla öğe...