Petkim Genel Müdürü Kimdir?

İçindekiler:

  1. Petkim Genel Müdürü Kimdir?
  2. Socar Genel Mudur?
  3. Kenan Yavuz kimdir?
  4. Socar Ceo'su Kim?
  5. Kenan Yavuz Etnografya Müzesi nerede?
  6. Petkim nedir ne işe yarar?
  7. Socar Türkiye ortakları kimler?
  8. Bayburt Etnografya Müzesi hangi köyde?

Petkim Genel Müdürü Kimdir?

2016 yılı Temmuz ayı itibarıyla Petkim Genel Müdürlüğü görevine başlayan Anar Mammadov'un petrol ve enerji sektöründe 15 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor.

Socar Genel Mudur?

SOCAR Turkey Akaryakıt Depolama A.Ş. Genel Müdürü Sn. Haluk URUL, Şirketimiz Genel Müdürüne bağlı olacak şekilde, Petrokimya üretim fonksiyonlarını yönetmek üzere, Rafineri ve Petrokimya İş Birimi, Petrokimya Üretim Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcılığına atanmıştır.

Kenan Yavuz kimdir?

1959 yılında Bayburt'ta doğan Kenan Yavuz, 1981 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. ... Kenan Yavuz, Uluslararası Rekabet Araştırmaları Kurumu (URAK) ve Enerji Verimliliği Derneği'nin (ENVERDER) Yönetim Kurulu Üyesidir. İngilizce bilen Kenan Yavuz, evli ve iki çocuk babası.

Socar Ceo'su Kim?

Elshad Nassirov, 2020 yılından bu yana SOCAR Turkey Enerji A.Ş.

Kenan Yavuz Etnografya Müzesi nerede?

"Arazi Sanatı Projesi'nin, çevresiyle, kullandığı doğal malzemeleriyle, vizyonu ve misyonu ile Bayburt'un Beşpınar köyünde kurulan ve 2021 yılında 'kültür mirası' kategorisinde Avrupa'da yılın müzesi seçilen Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nde olmasını özellikle tercih ettik.

Petkim nedir ne işe yarar?

Üretim / Türkiye Petrokimya Sanayi ve PETKİM. Petrokimya Sanayi, petrol rafineri ürünleri ve doğal gazdan başlayarak plastik, lastik ve elyaf hammaddeleri ve diğer organik ara mallar üreten bir sanayi dalıdır. Ambalaj elektronik otomotiv inşaat tekstil ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlamaktadır.

Socar Türkiye ortakları kimler?

Socar Turkey'nin sahibi kim? - Socar Turkey ortaklık yapısı
SıraOrtakSermayesi
1Socar Turkey Enerji A.Ş. (Azerbaycan)4.707.999.872 TL
2Injaz Projects Limited-IPCL Holding125 TL
3Socar Power Enerji Yatırımları A.Ş.1 TL
4Socar Turkey Gaz Dağıtım San. ve Tic. A.Ş.1 TL
2 satır daha

Bayburt Etnografya Müzesi hangi köyde?

İş insanı Kenan Yavuz, 2013'te, doğup büyüdüğü Beşpınar köyünde metrekare kapalı, metrekare açık alan olmak üzere toplam 15 bin metrekare üzerinde kültür evi kurdu. Yaklaşık 6 yıl kültür evi olarak hizmet veren mekan, 2019'da "Resmi Özel Müze" statüsü kazandı.