Final Okulları sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Final Okulları sahibi kimdir?
  2. Sınav Kolejleri sahibi kim?
  3. Ibrahim Taşel kimdir nerelidir?
  4. Sınav Koleji hangi şehirlerde var?
  5. Uğur kurs kime ait?
  6. Furkan Taşel kimdir?

Final Okulları sahibi kimdir?

Lise ve üniversiteye giriş sınavları ve okul müfredatı bir arada olmak üzere eğitim veren Final Eğitim Kurumları bugün, Türkiye'de temel lise, temel ortaokul ve kurs, KKTC ve Azerbaycan'da ise dershane olarak eğitim-öğretim yapmaktadır. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel'dir.

Sınav Kolejleri sahibi kim?

Özlem Buğday Yağmur röportajından alıntıdır. Söyleşi konuğumuz Sınav Okulları'nın sahibi Gıyasettin Bingöl…

Ibrahim Taşel kimdir nerelidir?

'da Elazığ'da dünyaya geldi. Dört çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan İbrahim Taşel'in çocukluğu renkli ve hareketli geçti. Okulunda başarılı bir öğrenci olan Taşel, her yaz tatilinde çalıştı. Liseye geldiğinde hocalarından boks dersleri alan Taşel, yedi yıl amatör olarak boks sporuyla ilgilendi.

Sınav Koleji hangi şehirlerde var?

Bu bağlamda Sınav Koleji, İstanbul, Ankara, Antalya ve Bursa'daki kampüslerinde eğitim vermeye tüm titizliğiyle devam etmektedir.

Uğur kurs kime ait?

Enver Yücel, günümüzde Türkiye ve yurt dışında eğitim veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanıdır. Bu eğitim kurumları, okul öncesi eğitimden doktoraya kadar uzanan geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının temeli 1974 yılında atıldı.

Furkan Taşel kimdir?

Peki, Furkan Taşel kimdir? Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun bir girişimci olan Furkan Taşel, 2015 yılında İstanbul'da başlayan melek fon eğitim teknolojilerini kurdu. 300.00'den fazla kişi, yönettiği ürünleri kullandı.