Noodle hamuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Noodle hamuru nasıl yapılır?
  2. Noodle nedir ve nasıl yapılır?
  3. Noodle nasıl yapılır Indomie?
  4. Hazır noodle sağlıklı mı?
  5. Noodle içine ne konur?

Noodle hamuru nasıl yapılır?

Yapımı için ,
  1. Un tezgaha alınıp havuz oluşturulur ve içine yumurtalar kırılır.
  2. Yavaş yavaş karıştırarak tuz ve su da ilave edilip yoğrulur leğende de yoğurabilirsiniz hamur çok sert bir hamur toparlaması baya vakit alıyor ve güç istiyor. ...
  3. Hazır olan hamur streç filme sarılarak 1 saat buzdolabında dinlendirilir.
Daha fazla öğe...

Noodle nedir ve nasıl yapılır?

Bir çeşit erişte olan noodle Çin mutfağına özgü bir yemektir. Dondurulmuş olarak satılan noodle az haşlanarak içerisinde tavuk ya da sebze ile renklendirilerek servis edilir. Noodle kaynayan suda yumuşayana kadar haşlanır ve süzülür. Ardından bir kaşık zeytinyağı konulan geniş bir tavada istenilen sebzeler sotelenir.

Noodle nasıl yapılır Indomie?

Indomie Hazır Noodle'ı kaynamakta olan 2 su bardağı (300-400 ml) suya ilave ederek 3 dakika haşlayınız. 2. Ambalaj içerisinde sunduğumuz çeşni verici karışım ve kırmızı biber tozunu (tercihe göre) ilave edip iyice karıştırınız. 3. Indomie Noodle servise hazır, afiyet olsun.

Hazır noodle sağlıklı mı?

Hazır çorba ve noodle"lar herhangi bir besleyici öğe içermemektedir. Besleyici öğelerin yerine katkı maddeleri içerirler, bunların bazıları toksik bir koruyucu olan tersiyer bütil hidrokinon (TBHQ) içerir.

Noodle içine ne konur?

Tavuk göğsü, brokoli, havuç ve soya sosu ile hazırlanan noodle, isteğe göre farklı sebzelerle de zenginleştirilir. Porsiyonu, ortalama 290 kalori değerindedir. Susam, fıstık, bal ve soya sosu ile hazırlanan bu yemek, özellikle Uzak Doğu ülkelerinin vazgeçilmezidir.