Altın otu ıhlamur kuşburnu çayı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Altın otu ıhlamur kuşburnu çayı nasıl yapılır?
  2. Altın otu ıhlamur kuşburnu ne işe yarar?
  3. Tilya çayını kimler kullanamaz?
  4. Tilya kürü ayda kaç kilo verdirir?
  5. Tilya çayı ne kadar süre kullanılır?
  6. Tilya cayi neye iyi gelir?
  7. Tilya kürü nasıl yapılır?
  8. Tilya çayı neye iyi gelir?
  9. Altın otu aç mı içilir tok mu?
  10. Altın otu ne sıklıkla kullanılır?

Altın otu ıhlamur kuşburnu çayı nasıl yapılır?

Hazırlanışı: Bir litre suyu kaynattıktan sonra içine 10 gram ıhlamur ve 10 adet Kuşburnu (Çatlatarak veya bıçakla çizerek) koyun ve 5 dakika kaynatın. 5 dakika dolunca içine 5 gram Altın otu ilave edip 5 dakika daha kaynatın. Ardından ocaktan alın. birkaç dakika demlenmesi için bekledikten sonra bir kaba süzün.

Altın otu ıhlamur kuşburnu ne işe yarar?

Kış aylarında çayını yapıp bol bol içtiğimiz şifa kaynağı kuşburnu ve sindirim sisteminin en büyük dostlarından olan güzeller güzeli altın otu da işin içine girince bu kür, tam bir şifa deposu oluyor. Tilya kürünün en önemli özelliği metabolizmayı hızlandırması ve yağ yakımına yardımcı olması.

Tilya çayını kimler kullanamaz?

Tilya kürü zararları çok az olan, tamamen vücuda enerji veren doğal bir şifa kürüdür. Metabolizmanın dengeli bir seviyede olmasını sağlayan tilya kürü, sadece ıhlamur ve kuşburnu gibi bitkilere alerjisi olanlar ve tansiyon hastaları için önerilmez.

Tilya kürü ayda kaç kilo verdirir?

Bir ayda 4-8 kilo verdiriyor! Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve sağlıklı bir vücudunuz olsun istiyorsanız Tilya Kürü sayesinde 1 ay gibi kısa bir sürede istediğiniz bir vücut ölçülerine kavuşabilir, doğal ve sağlıklı yollarla yağ yakımınızı hızlandırabilirsiniz. Aynı zamanda da kastan kilo vermenizi de engeller.

Tilya çayı ne kadar süre kullanılır?

TİLYA KÜRÜ TARİFİ Hazırladığınız Tilya Kürünü gün boyunca minimum 6 saat aralıklarla içmeye çalışın. Kürün yarısını içtikten sonra diğer yarısını içmek için minimum 6 saat bekleyin. Hazırladığınız Tilya çayını günün istediğiniz zamanında tüketebilirsiniz.

Tilya cayi neye iyi gelir?

Tilya çayı faydaları içerisinde en çok ilgi gören özelliği kilo vermeye yardımcı olması olarak bilinmektedir. Buna yönelik olarak bel ve göbek bölgesinde biriken yağların erimesinde etkili olduğu söylenmektedir. Satışını yapan firma tarafından yapılan açıklamaya göre tilya kürü hızlı bir etki meydana getirmektedir.

Tilya kürü nasıl yapılır?

Tilya, halk arasında bilinen ismiyle ıhlamur ile yapılan bir kürdür....Tilya kürü hazırlanışı
  1. Yarım litreden az fazla suyu kaynatın.
  2. 7-8 dakika daha kısık ateşte kaynatmaya devam edin.
  3. Ilıdıktan sonra süzün.
  4. Aç karnına içiniz.
  5. Hepsini bir defada içilmesine gerek yok. 5-6 saat içinde tüketmeniz yeterli olacaktır.

Tilya çayı neye iyi gelir?

Tilya çayı faydaları içerisinde en çok ilgi gören özelliği kilo vermeye yardımcı olması olarak bilinmektedir. Buna yönelik olarak bel ve göbek bölgesinde biriken yağların erimesinde etkili olduğu söylenmektedir. Satışını yapan firma tarafından yapılan açıklamaya göre tilya kürü hızlı bir etki meydana getirmektedir.

Altın otu aç mı içilir tok mu?

İdrar söktürücü olarak etkisini artırmak için altın otu bitkisi ile ayrık otu karıştırılarak birlikte kaynatılır ve çayı hazırlanır. Günde 2 bardak karnına içilmesi yeterlidir. Kum ve taş düşürmenin kolaylaştırılması için de mısır püskülü ile birlikte kaynatılır ve tüketilir.

Altın otu ne sıklıkla kullanılır?

Altın Otu Zararları ve Yan Etkileri Böbrek ve safra kesesi hastalarının bitkiyi kullanmadan önce mutlaka doktorlarına danışmalarını tavsiye eden uzmanlar, normal kullanıcıların da günde en fazla 2 kez kullanmalarını tavsiye etmektedir.