Memura zam ne kadar olacak?

İçindekiler:

  1. Memura zam ne kadar olacak?
  2. Memur zammı saat kaçta açıklanacak?
  3. 2022 Ocak ayı memur zammı ne kadar?
  4. Memurlara enflasyon farkı ne kadar?
  5. Memur zammı açıklandı mı?
  6. Memur Ocak zammı ne kadar olur?

Memura zam ne kadar olacak?

Hükümet ile memur sendikaları arasında 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde sağlanan anlaşmaya göre, memur ve memur emeklilerinin maaşlarına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yü'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı.

Memur zammı saat kaçta açıklanacak?

MEMUR ZAMMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Ülkedeki 4 milyon memurun ve 2 milyonu aşkın memur emeklisinin 20'teki haklarının belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin son gününde anlaşma sağlandı. Varılan anlaşma saat 14:30'da düzenlenecek törenle kamuoyuna duyurulacak.

2022 Ocak ayı memur zammı ne kadar?

Memur ve memur emeklisinin maaşına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 7 artış yapıldı. Artış, 2023'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Türkiye tarihinde yapılmış en yüksek oranları içeren sözleşme" dedi.

Memurlara enflasyon farkı ne kadar?

Buna göre memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak zam oranı 2022'nin ilk altı ayı için yüzde 5 + enflasyon farkı, ikinci yarısı için yüzde 7 + enflasyon farkı oldu. 2023'ün ilk altı ayı için yüzde 8, ikinci altı ay için ise yüzde 6 zam yapılacak.

Memur zammı açıklandı mı?

Bakan'ın açıklamasına göre memur ve memur emeklisinin maaşlarına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı. ... En düşük maaş net liradan liraya yükseldi.

Memur Ocak zammı ne kadar olur?

* Kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerine; 1 Ocak 2022'den geçerli olmak üzere yüzde 21, 1 Ocak 2023'den geçerli olmak üzere yüzde 17 zam yapılsın.