Yukselen Yay nedir?

İçindekiler:

  1. Yukselen Yay nedir?
  2. 4 Aralık yükseleni nedir?
  3. Aralık Hangi burç yükseleni?
  4. Yükselen Yay kadını hangi burçlarla anlaşır?
  5. 4 Aralık burç ne?
  6. 24 Aralık hangi burç yükseleni?
  7. 7 Aralık hangi burç yükseleni?
  8. Yay kadını hangi burç erkeğiyle anlaşır?

Yukselen Yay nedir?

Yükseleni Yay burcu olan kişiler doğuştan şanslıdırlar. Yükselen Yay burcu özellikleri arasında en dikkat çekici olanları ise kuşkusuz Yay burcunun tüm burçlar arasında en iyimser, en idealist, en dikkat çekici, en enerjik ve en değişken burç oluşudur.

4 Aralık yükseleni nedir?

YAY BURCU YÜKSELENİ Siz hayata iyimser gözlükle bakan, asil yaradılışlı, herkesi dost kabul eden,arkadaş canlısı,sıcak kanlı ve samimi birisiniz. Olduğunuz gibi görünmekten hoşlanıyorsunuz ve insanlara çabuk inanıyorsunuz.

Aralık Hangi burç yükseleni?

22 Kasım ile 21 Aralık tarih aralığında doğan kişiler yay burcuna sahip olmaktadır.

Yükselen Yay kadını hangi burçlarla anlaşır?

Yay Burcu. Yine ateş grubu bir burç olan Yay'ların en iyi anlaştığı burçlar Koç ve Aslan burçlarıdır. Yükselenlerin dikkate alındığı bu burç uyumunda orta halli diyebileceğimiz burçlar Akrep, Terazi, Kova ve Oğlak burçlarıdır. Başak, İkizler ve Balık burcu kişiler bir türlü anlaşamadığı kişilerdir.

4 Aralık burç ne?

Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik. 4 Aralık tarihinde dünyaya gelen kişiler yay burcu olurlar. Özgürlüğüne düşkün olan yay burcu insanının birbirinden farklı özellikleri bulunmaktadır.

24 Aralık hangi burç yükseleni?

Yükselen burcu Oğlak olanların ne kadar ciddi olabileceğini kestirmek biraz zordur. Ancak bilinmesi gereken en önemli nokta ise, asla ciddiyetlerini kaybetmeyecekleridir. Her konuda oldukça sabırlı davranır ve acele hareket etmekten nefret eder.

7 Aralık hangi burç yükseleni?

7 Aralık Yay burcu yükseleni özgürlüktür.

Yay kadını hangi burç erkeğiyle anlaşır?

Ateş grubuna mensup olan yay burcu kadını ve erkeği kendi gruplarından olan burçlarla genel olarak iyi anlaşabiliyor. Kendisi gibi yay burcu olan biriyle kolayca anlaşabilen yay burcu kadını, bunun yanı sıra aslan erkekleri ve koç erkekleri ile de oldukça iyi anlaşabiliyor.