Sertaç Taşdelen kimdir?

İçindekiler:

  1. Sertaç Taşdelen kimdir?
  2. Faladdin Sertaç Taşdelen kaç yaşında?
  3. Faladdin Falci kim?
  4. Faladdin fal ne zaman gelir?
  5. Faladdin nasıl çalışır?
  6. Binnaz Abla kimdir?
  7. Telve ucretli mi?
  8. Faladdin nasil kuruldu?
  9. Fallar ne kadar sürede çıkar?
  10. Kahve falı kaç dk bekletilir?

Sertaç Taşdelen kimdir?

1983 doğumlu, bilkent işletme mezunu, girişimci, yatırımcı, konuşmacı, manken, fotoğrafçı, dj bir abimizdir. konuşmalarında ve röportajlarında türkiye'de teknolojinin geleceğini yazacağına dair söylemleri olur.

Faladdin Sertaç Taşdelen kaç yaşında?

Binnazabla.com sitesinin ortağı ve CEO'su Sertaç Taşdelen, 32 yaşında bir dünya vatandaşı. Dubai, Singapur, NewYork, Ankara ve İstanbul arasında mekik dokuyor.

Faladdin Falci kim?

Her gün binlerce kişinin fal baktırdığı uygulama Faladdin'i, yaratıcısı Sertaç Taşdelen anlattı…

Faladdin fal ne zaman gelir?

Fal konularında da aşk, genel, para, iş gibi konular bulunmaktadır. İstediğiniz konuyu seçip, resimler de onaylandıktan sonra fal isteği yapılmış olur. Yoğunluğa göre 1 saat ile 4 saat arasında yorumlanmaktadır. Yorumlanmış fallara istediğiniz zaman ulaşmak mümkün.

Faladdin nasıl çalışır?

Fala inanıyorsanız Faladdin uygulamasına göz atabilirsiniz. Ücretsiz olarak indirilebilen uygulama diğer benzer uygulamalarla aynı mantıkta çalışıyor. Kullanıcılar kahvesini içtikten sonra fotoğrafını uygulama üzerinden merkeze gönderiyor; ardından da falına yorum alıyor.

Binnaz Abla kimdir?

Doğma büyüme Ankaralı olan Binnaz Abla, 1974'te Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu ve tam 35 yıl boyunca mesleğini icra etti. Sosyal hayatında kahvenin hatırına kurduğu dostluklar hiç sarsılmadı ve ne zaman bir araya gelinse fincanlar kapatıldı.

Telve ucretli mi?

Telve'de dilediğin falcımızdan, günde dilediğin türden 4 ücretsiz fal baktırabilir, günlük burç, haftalık burç veya aylık burç yorumunu ücretsiz okuyabilir, birbirinden eğlenceli sınırsız test çözebilir, farklı konulardaki listelere göz atabilir, sevdiğinle burç uyumu baktırabilir, yıldız haritası çizdirebilir, sihirli ...

Faladdin nasil kuruldu?

Faladdin, 2011 yılında hayata geçirilen Binnaz Abla fal uygulamasının da kurucuları olan Sertaç Taşdelen ve Kaya Diker tarafından 2017 yılında Singapur merkezli olarak kuruldu. Faladdin, yapay zekayı temel alıyor, Binnaz Abla ise sistem içerisinde gerçek fal bakan kişileri barındırıyor.

Fallar ne kadar sürede çıkar?

Falcı Bacı, Melek Abla ve Jasmine'in fal yorumları 10 dakika içerisinde hazır olmaktadır. Falcı Isabel'in fal yorumları ise niyetinize göre detaylı bir şekilde hazırlandığı için 2 saat içerisinde gönderilmektedir. Fal gönderim süreleri yoğunluğa göre değişebilmektedir.

Kahve falı kaç dk bekletilir?

3. Yaklaşık 10 dakika kadar bekledikten sonra, ışık, falı bakan kişinin arkasından vuracak şekilde pozisyon alıyoruz. Bakın bunu herkes bilmez, oysa ki iyi falcılar ışığın gelişine ve yansımasına çok güvenir.