Mersin Forum AVM sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Mersin Forum AVM sahibi kim?
  2. Forum Trabzon kim yaptı?
  3. Multi Corporation kimin?
  4. Forum Trabzon ne zaman açıldı?
  5. Mersin Forum AVM hangi ilçede?
  6. Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu kimdir?
  7. Marmara Forum hangi yıl açıldı?
  8. Marmara Forum kaç metrekare?
  9. Forum Trabzon Haftasonu Açık mı?
  10. Mersin foruma hangi otobüs gider?
  11. Mersin Forum AVM hangi otobüs gider?
  12. Mersin Forum saat kaça kadar açık?

Mersin Forum AVM sahibi kim?

Forum Mersin'in yüzde 65'ine sahip olan Union Investment, şirketin Multi Turkmall'a ait yüzde 35 hissesini alarak alışveriş merkezinin tamının sahibi oldu.

Forum Trabzon kim yaptı?

Konsept tasarımı Hollandalı T-T Design, mimarisi Portekizli CPU Architects ve Türkiye'den Arup Mühendislik tarafından geliştirilen Forum Trabzon, denizle bütünleşen mükemmel mimariye sahip.

Multi Corporation kimin?

Türkiye'de Forum markalı AVM yatırımları yapan Hollandalı Multi, bu alanda Türkiye'de atağa geçmiş büyük yabancı yatırımcılardan. Multi Corporation Başkanı Hans van Veggel, 'Buraya, bugüne kadar 2.1 milyon Euro'luk yatırım yaptık. 2013'e kadar 17 AVM'ye ulaşacağız ve yatırımımız 3 milyar Euro'yu aşacak.

Forum Trabzon ne zaman açıldı?

Binanın temeli 2006'da atılmıştır. Multi Turkmall'ın Türkiye'deki dördüncü AVM tasarımı olup yapıldığı dönemde Karadeniz'in en büyük AVM'si olarak lanse edilen proje, 21 Haziran 2008'de dönemin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılmıştır.

Mersin Forum AVM hangi ilçede?

Forum Mersin Avm, Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesinde bulunur.

Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu kimdir?

PINAR YALÇINKAYA HACAOĞLU Hacaoğlu, daha önce çeşitli alışveriş merkezlerinin geliştirilmesinden sorumlu olduğu Bilkent Holding'de çalıştı. 2006 yılında ECE Türkiye firmasına katıldı ve çeşitli pozisyonlarda görev yaptıktan sonra 2017'de CEO olarak atandı.

Marmara Forum hangi yıl açıldı?

Marmara Forum 300 markasıyla 2011 yılında açıldı. Türkiye'nin en büyük Carrefour, Bauhaus, D&R, Decathlon, Cinemaximum, H&M markalarına sahip olan alışveriş merkezi 5000 metrekarelik terası, spor salonu, yıl boyu süren ulusal ve uluslararası etkinlikleri ile her yaştan ziyaretçilerine hizmet vermektedir.

Marmara Forum kaç metrekare?

İstanbul'un her noktasından rahatça ulaşılabilen Bakırköy'de yer alan Marmara Forum, 135 bin metrekare kiralanabilir alanında 300 ulusal ve uluslararası marka ve 13 bin metrekarelik eğlence alanı ile İstanbul'da yeni deneyimlerin ve heyecanların adresi.

Forum Trabzon Haftasonu Açık mı?

Forum Trabzon hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor.

Mersin foruma hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Mersin Forum yakınından geçiyor: 10M, 26M, 28M, 29M, 33M.

Mersin Forum AVM hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Mersin Forum yakınından geçiyor: 10M, 26M, 28M, 29M, 33M.

Mersin Forum saat kaça kadar açık?

Forum Mersin AVM saat 10:00 da açılıyor. Forum Mersin AVM kapanış saati nedir? Forum Mersin AVM saat 22:00 da kapanıyor.