Zorlu Tekstil ne üretiyor?

İçindekiler:

  1. Zorlu Tekstil ne üretiyor?
  2. Linens sahibi kim?
  3. Burcak zorlu kimdir?
  4. Ahmet Nazif Zorlu ne mezunu?
  5. Taç Türk markası mı?

Zorlu Tekstil ne üretiyor?

pamuklu ev tekstili üreticisi. Avrupa'nın en büyük entegre polyester iplik ve pamuklu ev tekstili üreticisi Zorlu Tekstil Grubu faaliyetlerini 12 şirketi aracılığıyla sürdürüyor. Sunduğu ürün çeşitliliği sayesinde Bugün Türkiye'nin iplik ihtiyacının 'sini tek başına karşılıyor.

Linens sahibi kim?

2000 yılında Zorlu Tekstil tarafından kurulan ve Türkiye'den yurtdışına açılan ilk ev tekstili zinciri olma özelliğini taşıyan Linens, uzman satış ekibiyle tüketicilerine iyi hizmet sunma garantisi veriyor.

Burcak zorlu kimdir?

Burçakt Emre Zorlu iş adamıdır. Güneşli A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve veteriner ilaç endüstrisindeki çeşitli alanlarda 25 yıllık kapsamlı ve çeşitli uygulamalı deneyime sahip şirketler grubu. Zorlu, TUSİAD(www.tusiad.org), VİSAD (www.visad.org.tr) gibi sektörel derneklerin aktif üyesidir.

Ahmet Nazif Zorlu ne mezunu?

Ahmet Nazif Zorlu (d. 28 Ağustos 1944, Babadağ, Denizli), Türk iş adamı ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı. İlkokulu İzmir'de Gazi İlkokulu'nda okudu. 15 yaşında Trabzon'a yerleşerek ticaret yaşamına atıldı....
Ahmet Nazif Zorlu
Meslekİş adamı
OrganizasyonZorlu Holding
Özvarlık$3 milyar (2020)
EvlilikZülal Zorlu
3 satır daha

Taç Türk markası mı?

TAÇ markası ismini 1980 yılında almıştır. 1997 yılında kadar Türkiye'de hizmet veren TAÇ markası, bu tarihten sonra daha gelişmiş üretim tesisleri kurdu ve ihracata başladı.