Göz aydınlatıcı nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Göz aydınlatıcı nasıl sürülür?
  2. Göz pınarına highlighter nasıl kullanılır?
  3. Aydınlatıcı far nereye sürülür?
  4. Far aydınlatıcı olarak kullanılır mı?
  5. Toz aydınlatıcı nasıl kullanılır?
  6. Aydınlatıcı Kalem nasil kullanilir?
  7. Highlighter buruna nasıl sürülür?
  8. Jel aydınlatıcı nasıl kullanılır?
  9. Far nereye sürülür?
  10. Göz farı kaş farı olarak kullanılır mı?
  11. Toz aydınlatıcı nedir?
  12. Highlighter likit mi toz mu?
  13. Aydınlatıcı Kaş kalemi nasıl kullanılır?
  14. Aydınlatıcı kalem ne için kullanılır?
  15. Bronzer ve Highlighter nereye sürülür?

Göz aydınlatıcı nasıl sürülür?

Nasıl uygulanır?: Göz pınarlarına küçük bir nokta halinde aydınlatıcı uygulamak yerine parmaklarınla dağıtabilirsin. Göz pınarlarından göz kapağının iç-üst kısmına uyguladığında gözlerine çekik ve enerjik bir etki verebilirsin.

Göz pınarına highlighter nasıl kullanılır?

Göz aydınlatıcı nasıl sürülür sorusuna cevap olarak, göz pınarlarına ve göz kapaklarına aydınlatıcı kullanmak için fırça veya parmaklarla uygulama tercih edilebilir. Göz kapaklarını aydınlatıcı ile ön plana çıkardıktan sonra dilerseniz hafif bir dokunuşla göz pınarlarını da aydınlatabilirsiniz.

Aydınlatıcı far nereye sürülür?

Aydınlatıcıyı sadece elmacık kemiklerinin üzerine ve yanaklarına, kontür yaptığın hattın altına taşmayacak şekilde sürmelisin.

Far aydınlatıcı olarak kullanılır mı?

Makyaj bloggerlarının en çok kullandığı makyaj taktiklerinden birisi de aydınlatıcı olarak göz farı uygulamak. Nude ve aydınlık tonlardan oluşan far paletlerini aydınlatıcı uygulamak için kullanabilirsin.

Toz aydınlatıcı nasıl kullanılır?

Toz aydınlatıcı elmacık kemiklerinin üzerine, alın bölgesine ve çene kısmına yelpaze fırça ile uygulanabilir. Göz pınarları, kaş altı, dudak üstü ve burun üzeri gibi daha küçük bölgelere ise parmaklarla ya da daha küçük bir makyaj fırçası ile uygulanabilir.

Aydınlatıcı Kalem nasil kullanilir?

Maybelline New York Master Drama Lightliner kalemleri, derin ve anlamlı bakışlar elde etmek için göz pınarlarına uygulayabilirsin. Ten rengine uygun tonunu, göz pınarlarına uygula ve parmağınla hafifçe dağıt.

Highlighter buruna nasıl sürülür?

Eğer burnunuz favori bölgelerinizdense burnunuzun alına doğru olan yukarı kısmına highlight uygulayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, highlighter'ı burnunuzun tümüne uygulamamanız. Zira aksi taktirde çok parlak ve yağlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Jel aydınlatıcı nasıl kullanılır?

Sıvı aydınlatıcıyı elmacık kemiklerinin üzerine, kaş üstüne, çene bölgesine, kaş altına, burun üzerine, göz pınarlarına ve alın kısmına uygulayabilirsiniz. Makyaj süngeri veya parmaklarla hafifçe dağıtılarak uygulanmalıdır. Ürünü az miktarda kullanmaya da dikkat etmek gerekir.

Far nereye sürülür?

Kaş altlarına orta koyulukta bir far ve göz kapağı üstüne açık, pastel tonlarda astar far sürün. Kirpik üstleri aydınlık olacak şekilde göz kapağı ile kaş arasına çok koyu olmayan bir farla gölge yapın.

Göz farı kaş farı olarak kullanılır mı?

Kaşları biçimlendirmek için göz farı kullanmak ekstra bir kaleme gerek kalmadan doğal bir görünüm sağlayabilir. ... Kaşlarınız hem seyrek hem de dağınık ise kaşlarınızdaki boşlukları far yardımı ile doldurabilirsiniz.

Toz aydınlatıcı nedir?

Toz aydınlatıcı, yüzün belli bölgelerini ön plana çıkarması ve yüze şekil vermesi amacıyla kullanılmaktadır. Cilde ışıltı ve boyut kazandıran toz aydınlatıcı, kişinin cilt rengine uygun olarak seçilmelidir. Aydınlatıcı makyaj malzemesi toz (pudra), sıvı (likit), krem ve stick formda bulunur.

Highlighter likit mi toz mu?

Toz Highlighter'lar Toz ürünler, her zaman kolay ve pratik ürünlerdir. Ayrıca likitlere göre ışıltıları bir miktar daha az olduğundan günlük hayatta, gün içinde rahatlıkla kullanılabilirler. Yüze doğal aydınlık bir ifade verirler.

Aydınlatıcı Kaş kalemi nasıl kullanılır?

Ürünü göz pınarlarına, göz kapaklarının ortasına, dudak üstüne ve kaş altına uygularken parmaklarla dağıtabilirsiniz. Küçük alanlarda parmaklarla kullanılması hem daha kolay bir kullanım sağlayacaktır, hem de sonucun doğal olmasına yardımcı olacaktır. Geniş alanlarda ise fırça kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Aydınlatıcı kalem ne için kullanılır?

Göz, dudak, ve yüzü aydınlatmak için kullanılan iki uçlu çok amaçlı kalem. Gözlerin iç kısımlarını aydınlatmak için kullanılır. Göz,kaş ve elmacık kemiğinde kullanılabilir. Yorgun gözlere anında canlandırır.

Bronzer ve Highlighter nereye sürülür?

Yumuşak ve geniş bir makyaj fırçası kullanarak,yüzüne sıcak bir dokunuş sağlayabilirsin. En doğal görünümü elde etmek için yüzüne ışığın düştüğü bölgelere kullanman gerekir. Yani alnına, elmacık kemiklerinin üzerine ve çene çizgine uygulayabilirsin.