064 konut kredisi ne zamana kadar geçerli?

İçindekiler:

  1. 064 konut kredisi ne zamana kadar geçerli?
  2. 0 64 konut kredisi şartları nelerdir?
  3. 0.64 faiz ne zamana kadar?
  4. Indirimli konut kredisi ne zamana kadar geçerli?
  5. Hangi banka 0 64?
  6. Ev kredisi alma şartları nelerdir?
  7. 0 99 konut kredisi ne zamana kadar geçerli?
  8. Ev kredisi alırken kefil gerekiyor mu?

064 konut kredisi ne zamana kadar geçerli?

İsteğe bağlı 1 yıl geri ödemesiz 064 konut kredisi 15 yıl vade ile geri ödenebilecek.

0 64 konut kredisi şartları nelerdir?

Kredi kullanımında 'dan başlayan, düşük özkaynak/peşinat oranı uygulanacak. Bu kapsamda birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla kadar vade ve aylık %0,64 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak.

0.64 faiz ne zamana kadar?

Haziran ayı başında devreye alınan kampanyada 12 aylık ödemesiz dönem hakkı bulunuyordu. Bu uygulama da sona erdi. Birinci el konut kredisi için 0,64 faiz oranı ve 180 ay vade hakkı ise devam ediyor.

Indirimli konut kredisi ne zamana kadar geçerli?

0,64 KONUT KREDİSİ VEREN BANKALAR Birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında, düşük faiz oranı ve 12 aya kadar ödemesiz dönemi olan 15 yıla varan vade ile finansman imkanı sunulacak.

Hangi banka 0 64?

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank vatandaşların ihtiyaçlarını desteklemek için düşük faiz oranları ve uzun vade imkanlarıyla konut kredisi çekme imkanı sunuyor. Bu kapsamda birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla kadar vade ve aylık %0,64 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak.

Ev kredisi alma şartları nelerdir?

Nüfus cüzdanı (Ehliyet ya da pasaport da kimlik yerine kullanılabilir.) İkamet belgesi. Gelir belgesi (maaş bordrosu ya da serbest meslek çalışanları için vergi levhası) Satın alınacak konutun tapu fotokopisi ya da kat mülkiyeti tapusu ve iskan belgesi.

0 99 konut kredisi ne zamana kadar geçerli?

Ziraat Bankası 500 bin TL'ye kadar olan 180 ay vadeli konut kredisi faizini 0,99'a düşürdüğünü açıkladı. Ziraat Bankasının arkasından Halk Bankası ve Vakıfbank'ta 500 bin TL'ye kadar kullanılan konut kredilerinde azami 180 ay vade için faizlerin 0,99 olarak uygulanacağı duyurdu.

Ev kredisi alırken kefil gerekiyor mu?

Konut kredisi kullanımında kefil şart mıdır? Bankamız konut kredisi kullanımında kefil talep etmemektedir. Ancak şubelerimiz gerekli gördükleri durumlarda kefil isteyebilir.