Glutatyon seviyesi nasıl yükseltilir?

İçindekiler:

  1. Glutatyon seviyesi nasıl yükseltilir?
  2. Glutatyon takviyesi nasıl yapılır?
  3. Glutatyon Terapisi Nedir?
  4. Glutatyon ağızdan alınır mı?
  5. Glutatyon neye faydalı?

Glutatyon seviyesi nasıl yükseltilir?

Soğan, sarımsak, lahana çeşitleri, brokoli, karnabahar, bakla, roka, ıspanak, bamya, hardal otu gibi gıdaların tüketimi glutatyon yapımını ve dolayısıyla vücutta glutatyon seviyesini artırabiliyor. C vitamini kendisi güçlü antioksidan özelliğe sahiptir ve serbest radikalleri tutarak glutatyon tüketimini azaltabilir.

Glutatyon takviyesi nasıl yapılır?

Uygulama ağrısız olarak damar yolu ile yapılır. Toplamda 10 ya da 15 dakika gibi kısa sürede gerçekleşmektedir. Glutatyon tedavisi toz vücuda verilmeden önce ampuwa ya da saf su ile karıştırılıp bu şekilde vücuda verilmektedir. Glutatyon ağız yolu ile alınamaz.

Glutatyon Terapisi Nedir?

Yaşı ilerlemiş olan kişilerde insülin direncini önler. Enerjinizi arttırır, bağışıklık sistemini güçlendirir. Glutatyon antioksidanı özellikle serbest radikallerin ve vücutta biriken toksiklerin giderilmesi açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Kanserde tedaviye destek olarak kullanılır.

Glutatyon ağızdan alınır mı?

Glutatyon takviyesi, sağlık profesyonelleri tarafından ağızdan kapsül formda veya damar içine doğrudan olmak üzere iki farklı şekilde uygulanır.

Glutatyon neye faydalı?

Glutatyon, sağlıklı kalmak ve hastalıktan korunmak için en önemli moleküllerden biridir. Yaşlanma, kanser, kalp damar hastalıkları, bunama (demans) ve başka birçok kronik/dejeneratif hastalığın önlenmesinde temel öneme sahip olan glutatyon üç yapı taşından oluşur, bunlar sisteine, glisin ve glutamin aminoasitleridir.