Kuru kahve peelingi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kuru kahve peelingi nasıl yapılır?
  2. Kahve maskesi nasıl temizlenir?
  3. Evde kahve peelingi nasıl yapılır?
  4. Kahve ve limon maskesi ne işe yarar?
  5. Kahve maskesi göz altına sürülür mü?

Kuru kahve peelingi nasıl yapılır?

Türk kahvesi ile peeling 1 yemek kaşığı içtiğiniz kahvenin telvesinin içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edin ve karıştırın. Bu karışımı parmaklarınızla yüzünüze göz çevresi hariç dairesel hareketlerle uygulayın. 10 dakika bekletin ve sonrasında soğuk su ile yıkayın.

Kahve maskesi nasıl temizlenir?

Bu kahve maskesinin tarifi ie şu şekildedir:
  1. 1 çay kaşığı kahve telvesi.
  2. Yarım yemek kaşığı yoğurt. Tüm malzemeler karıştırılarak yüze uygulanır. Ardından 15 dakika bekletilir ve maske yüzden temizlenir.

Evde kahve peelingi nasıl yapılır?

Bir kaseye 1 yumurta akını koyun ve bir çatal yardımı ile çırpın. Daha sonra içerisine kahveyi ve toz şekeri de ilave ederek homojen bir karışım elde edinceye kadar karıştırın. Hafif hareketlerle ve masaj yaparak yüzünüze uyguladığınız karışımı bir süre beklettikten sonra ılık su ile yıkayın.

Kahve ve limon maskesi ne işe yarar?

Kahve, bal ve limon ile yapılan bu maskelerin cilde birçok faydası vardır. Sağlıklı kan dolaşımını teşvik eder, cildi ölü deriden arındırır, canlılık ve gerginlik kazandırır, sivilce oluşumunun önüne geçer, fazla yağdan arındırır ve kuru ciltlere nem kazandırır.

Kahve maskesi göz altına sürülür mü?

Göz Altı Morlukları İçin Kahve Maskesi Nedeni de kahvenin göz altı morluklarını azaltmada çok etkili olmasıdır. Göz altı morlukları için kahve telvesi de kullanılabilecek bu maskenin olumlu sonuçlarından birçok kişi memnun. Ayrıca ekonomik bir maske tarifi olan kahve maskesi ile bütçenizi de zorlamamış olacaksınız.