Tribudat neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Tribudat neye iyi gelir?
  2. Meteospasmyl 40 yumusak kapsul ne işe yarar?
  3. Meteospasmyl 40 yumusak kapsül ne için kullanılır?
  4. Parafon tablet ne işe yarar?
  5. Meteospasmyl nedir ve ne için kullanılır?

Tribudat neye iyi gelir?

TRİBUDAT® FORTE'un etken maddesi Trimebutin sindirim hareketliliğini düzenleyen bir ajandır. Sindirim kas hareketlerinde azalma varsa sindirim kaslarını uyarıcı; sindirim kas hareketlerinde artış varsa oradaki spazmı çözücü olarak etkir.

Meteospasmyl 40 yumusak kapsul ne işe yarar?

Meteospasmyl, antispazmodik (spazm çözücü) ve kas gevşetici bir ilaçtır. Piyasada 40 ve 80 kapsül içeren ambalajlarda bulunur.

Meteospasmyl 40 yumusak kapsül ne için kullanılır?

METEOSPASMYL®, 40 kapsül içeren ambalajlarda (4 adet 10'luk blister) sunulmaktadır. METEOSPASMYL®, papaverin ve benzeri ilaç grubu ile antispazmodikler (spazm çözücüler) ve motiliteyi (bağırsak hareketleri) değiştiren ilaç grubundandır.

Parafon tablet ne işe yarar?

rahatsızlığı iyileştirmek için fizik tedavi, istirahat ve diğer yöntemlere yardımcı olarak aşağıda belirtilen durumlarda kullanılır: • Bel ağrısı, • Boyun tutulması, • Servikal sendrom (boyun, omuz ve kol ağrıları), • ltihabi (inflamasyonlu) veya travmatik (darbelere bağlı) kas rahatsızlıkları, • Tendon (kasları kemiğe ...

Meteospasmyl nedir ve ne için kullanılır?

Meteospasmyl, spazm giderici ve kas gevşetici bir ilaçtır. Etkin maddelerinden Alverin sitrat, bağırsak duvarının veya uterusun düz kaslarının gevşemesine, diğer etkin madde simetikon ise mide ve bağırsakta oluşan spazmların giderilmesine yardımcı olur.