Acer hangi ülkenin markası?

İçindekiler:

  1. Acer hangi ülkenin markası?
  2. MSI laptop ne malı?
  3. Acer Collection s nedir?
  4. Acer ne manaya gelir?
  5. Acer App Explorer nedir?
  6. Acer Aspire 5 kaç inç?
  7. MSI kime bağlı?

Acer hangi ülkenin markası?

Acer (Çince: 宏碁股份有限公司), Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi. HP ve Dell'in ardından 2009 yılının dördüncü çeyreği itibarıyla dünyanın en büyük 3. bilgisayar üreticisidir. Ürünleri arasında masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, ekran, bilgisayar yan ürünleri, dijital fotoğraf makineleri vb. bulunmaktadır.

MSI laptop ne malı?

MSI markası, 1986 tarihinde New Taipe bölgesinde kurulmuş bulunan Tayvan asıllı bir elektronik şirketidir.

Acer Collection s nedir?

Acer Collection, yüklü uygulamalarınıza, tercihlerinize ve sistem durumunuza bağlı olarak uygulama önerileri sağlayabilen akıllı bir mağazadır.

Acer ne manaya gelir?

Dilimize Arapçadan geçmiş olan Acar kelimesi ''acer'' sözcüğünden türetilmiştir. Acer, cevval, atılgan ve girişken anlamına gelirken, acar kelimesi de cesur, kuvvetli ve kendine güvenen demektir. Toplum içerisinde acar olarak nitelendirilen kişiler, cesaretleri ve güçlü karakterleriyle ön plana çıkar.

Acer App Explorer nedir?

Bazı Acer laptoplarda da kullanılabilmekte olan, önceden yüklü olan bir uygulama merkezi programıdır. App Explorer; popüler, kullanışlı ve ihtiyaçlarınıza yanıt veren uygulamalar tavsiye etmektedir. Kendi uygulama ve program zevkinize göre laptopunuzu kişiselleştirebilmenizi sağlamaktadır.

Acer Aspire 5 kaç inç?

Plastik yapıda olması kalitesinde eksiklik hissettirse de özellikleri bakımından iyi görünüyor. 1366x768 piksel çözünürlük, 15 inç ekran boyutu, 3.5 saat batarya bulunuyor. Orta dereceli laptoplar kategorisinde değerlendirilen V5 1.7 GHz Intel Core i5-3317M işlemci ile çalışıyor.

MSI kime bağlı?

MSI (açılımı Micro-Star International) 1986 yılında New Taipe bölgesinde kurulmuş olan Tayvan asıllı bir elektronik şirketidir. MSI markası dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden bir tanesidir. MSI şirketinin genel merkezi Zhonghe Bölgesi, Taipei Tayvanda bulunmaktadır.