Cin musallat olursa hangi dualar okunur?

İçindekiler:

  1. Cin musallat olursa hangi dualar okunur?
  2. Büyü bozan dualar nelerdir?
  3. Büyü bozmak için hangi sure okunur?
  4. Kısmetin bağlı olduğu nasıl anlaşılır?
  5. Felak suresiyle Büyü nasıl bozulur?

Cin musallat olursa hangi dualar okunur?

On tane “Lâ havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim” okuyun, bir defa da “Lailahe illallah Muhammedürrasulüllah” okuyun. Sonra istediğiniz tarafa dönüp yatabilirsiniz, biiznillahi teâlâ cin ve şeytan şerrinden emin olursunuz.

Büyü bozan dualar nelerdir?

Bir Kimse günde 1 Kez Velemen binyaniha biyedihi lema seevuna vela rizen feramesinehe fenem ala mahidun duasını okursa ömür boyu büyü tutmaz.

Büyü bozmak için hangi sure okunur?

Felak Suresi 2- min şerri ma halak, 3- ve min şerri gasikin iza vakab, 4- ve min şerri neffassâti fil ukad, 5- ve min şerri hâsidin iza hased.

Kısmetin bağlı olduğu nasıl anlaşılır?

Kısmet bağlılığı hem maddi hem manevi olarak işlerin yolunda gitmeme durumudur diyebiliriz. Örneğin evlenemeyen bir kişi kısmetinin kapalı olduğunu sürekli dile getirir veya işleri hiç yoğun olmayan kişi yine kısmetinin kapalı olduğunu dile getirir. Bunlar kısmet bağlılığıyla açıklanır.

Felak suresiyle Büyü nasıl bozulur?

"Allah'ım, bana (veya falan kişiye) yapılan büyüyü Felak Suresi hatırına ezelden ebede kadar iptal et ve bundan sonra bizi büyüye ve kirli emellere karşı muhafaza buyur. Âmin." Bu sözlerin ardından yine 1 kez euzu besmele ve 33 kez de Felak Suresi okuyarak 1. duayı bitirmiş oluyoruz.