Güre hangi denize yakın?

İçindekiler:

  1. Güre hangi denize yakın?
  2. Güre bisiklet yolu nerede?
  3. Akçay hangi denize kıyısı var?
  4. Akçay denize yakın mı?
  5. Edremit Körfezi nereye bağlı?
  6. Balıkesir Akçay hangi bölgede?

Güre hangi denize yakın?

Öyle ki, dünyanın en fazla oksijen üreten ikinci alanı olan Kazdağı Milli Parkı, Güre ve etrafı için çok önemlidir. Ege Denizi kıyılarında en güzel yerlerden bir tanesi de Güre'de bulunmaktadır ve bu nedenle de turistlerin bir hayli ilgisini çekmektedir.

Güre bisiklet yolu nerede?

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından Güre Mahallesi'nde yapılan bisiklet ve yürüyüş yolu çevre düzenlemelerinin sonuna gelindi. 90 bin metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılan proje Nisan ayında tamamen bitirilerek hizmete açılacak.

Akçay hangi denize kıyısı var?

Edremit - Çanakkale karayolu üzerinde, Edremit'e 9 km. mesafede bulunan Akçay'ın kuzeyini Kazdağları İda , güneyini ise Ege Denizi (Edremit Körfezi) çevreliyor. KAÇ KM , NASIL GİDİLİR ? Akçay, Kazdağları'nın yemyeşil doğası ile Ege Denizi'nin mavi sularının birbirine karıştığı huzur dolu bir tatil beldesi.

Akçay denize yakın mı?

Edremit'e 9 km mesafedeki Akçay beldesi sahil şeridiyle başlı başına bir plajlar merkezi. Akçay sahilinin her yerinden denize girmek mümkün.

Edremit Körfezi nereye bağlı?

Çanakkale ve Balıkesir illerinin merkezleri Marmara Bölgesinde iken, Edremit Körfezi tamamen Ege Bölgesinin, Kıyı Ege Bölümünde yer alır. Körfezin Çanakkale kıyıları, coğrafî bölge ayırımlarında Ege Bölgesine sınırını oluşturur. Kuzeydeki Kaz Dağları tarafında rakım artıkça Marmara Bölgesine girilir.

Balıkesir Akçay hangi bölgede?

Akçay, Edremit
Akçay
ÜlkeTürkiye
İlBalıkesir
İlçeEdremit
Coğrafi bölgeEge Bölgesi
10 satır daha