Avokado ezmesine ne konur?

İçindekiler:

  1. Avokado ezmesine ne konur?
  2. Avokado ile ne yemek yapılır?
  3. Olmamış avokado yenir mı?
  4. Avokado salataya nasıl konur?
  5. Kesilmis avokado nasil Yumusar?

Avokado ezmesine ne konur?

Avokadoyu ortadan ikiye kesip çekirdeğini çıkarın ve bir kaşık yardımı ile içini bir kaseye alın. Bir çatal yardımı ile ezin. Üzerine kabukları ile bir adet salatalığı incecik doğrayın. Maydanoz, ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, tuz, ceviz ve limonu da ilave edip güzelce harmanlayın.

Avokado ile ne yemek yapılır?

Sağlık ve Lezzet Deposu Avokadoyla Hazırlayabileceğiniz 18 Farklı Tarif
  1. Avokado ve domates salatası ...
  2. Kolay guacamole. ...
  3. 3. Caprese avokado tost. ...
  4. Avokadolu humus. ...
  5. Avokado dolgulu yumurta. ...
  6. 6. Çikolatalı ve avokadolu ekmek. ...
  7. 7. Avokado cips. ...
  8. 8. Avokadolu mac&cheese.
Daha fazla öğe...

Olmamış avokado yenir mı?

Avokado meyvesi aynı zamanda olgunlaştığında kaşıkla da tüketilebilen bir meyvedir. Ancak olgunlaşmamış avokadoların kaşıkla veya herhangi bir yemeğe katılarak tüketilmesi oldukça zordur. Bu nedenlerden dolayı avokado meyvesi olgunlaştığında tüketilmelidir.

Avokado salataya nasıl konur?

Sarımsağı ezin ve doğradığınız tüm malzemeyi karıştırma kabına alın. Damak tadınıza göre zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberle tatlandırın ve karıştırın. Kaşık yardımıyla salatayı avokado kabuklarına paylaştırın. Susamları tavada çok az kavurup salatanın üzerine serperek servis yapın.

Kesilmis avokado nasil Yumusar?

Peki Avokado nasıl yumuşar? Avokadoyu aldıktan sonra bir kese kağıdının içine muz veya elma ile birlikte koyun. Muz veya elma gaz salınımına neden olan bir meyve olduğundan ışık geçirmeyen bir kese kağıdında saklayın. Avokadoyu yumuşatmak için en etkili meyve elmadır.