Sualtı Teknolojisi bölümü mezunları ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Sualtı Teknolojisi bölümü mezunları ne iş yapar?
  2. 2 yıllık su altı teknolojisi nedir?
  3. Su Altı Teknolojisi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?
  4. Ege Üniversitesi Su Altı Teknolojisi nerede?
  5. Silah sanayi teknikerliği nedir?
  6. Gıda teknolojisinden mezun olanlar ne iş yapar?
  7. Uçak teknisyeni kaç yıl okur?
  8. Silah sanayi teknikerliği 2 yıllık nedir?
  9. Silah sanayi teknikerliği kaç puan?
  10. 2 yıllık Gıda Teknolojisi okuyan ne iş yapar?

Sualtı Teknolojisi bölümü mezunları ne iş yapar?

Su Altı Teknolojisi bölümü mezunu bireyler hayatları içerisinde su altı inşaatlarında, su altı arama-kurtarma çalışmalarında, su altı araştırmaları, akvaryum bakımı, basın odası operatörlüğü, sismik araştırmalar, dalış organizatörlüğü gibi daha birçok görev alabilmektedirler.

2 yıllık su altı teknolojisi nedir?

Su altı Teknolojisi iki yıllık ön lisans programıdır. Programda 2 yıl eğitim verilmektedir. ... Okuldan mezun olan öğrenciler su altı sanayi dalgıçlığı işlerinde görev yapabildiği gibi turizm alanında da dalgıç olarak çalışabilmektedirler.

Su Altı Teknolojisi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?

Su Altı Teknolojisi 2020 2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması ise Şöyle:
ÜniversiteBölüm Adı
EGE ÜNİVERSİTESİ (Devlet)(İZMİR)Su Altı Teknolojisi
YALOVA ÜNİVERSİTESİ (Devlet)Su Altı Teknolojisi
İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (Devlet)Su Altı Teknolojisi
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (Devlet)(ADANA)Su Altı Teknolojisi
3 satır daha

Ege Üniversitesi Su Altı Teknolojisi nerede?

Ege Üniversitesi , Devlet , Su Altı Teknolojisi Bölümü , Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan bir bölümüdür. Üniversite İzmir ilimizde yer almaktadır. Üniversitenin Su Altı Teknolojisi Bölümü kontenjanı 50+2 kişidir. 2020 yılında Su Altı Teknolojisi Bölümüne ( Kontenjan Doldu ) 52 kişi yerleşmiştir.

Silah sanayi teknikerliği nedir?

Silah Sanayi Teknikerliği programı ülkemizin sahip olduğu milli savunma alanındaki gereksinimleri gidermek üzere teknik ve uygulama alanında yeterli mesleki bilgi ve beceriye sahip teknik eleman yetiştirir. ... Bu bölümden mezun olanlar talaşlı ve talaşsız üretim faaliyeti sürdüren savunma ve silah sanayisinde yer alır.

Gıda teknolojisinden mezun olanlar ne iş yapar?

Gıda teknolojisi teknisyeni, özel sektörde gıda üreten fabrikaların üretim ve laboratuvar bölümlerinde, kamu kuruluşlarının gıda laboratuvarlarında görev yaparlar. ... Meslek elemanları gıda mühendisleri, kimya mühendisleri, biyologlar, veterinerler, diyetisyenler ve gıda teknikerleriyle iletişimde bulunurlar.

Uçak teknisyeni kaç yıl okur?

Uçak bakım teknisyeni olmak için Anadolu Teknik Liselerinin beş yıllık eğitim veren Uçak Bakım Teknisyenliği ve Gövde Motor bölümünden mezun olma şartı bulunmaktadır. Ayrıca üniversitelerin Uçak Teknolojisi gibi ilgili bölümlerinden mezun olarak da mesleğe adım atmak mümkündür.

Silah sanayi teknikerliği 2 yıllık nedir?

Ülkemizin savunma ve güvenlik teknolojileri ile ilgili bilgi ve beceriye sahip, dünyada bu alandaki gelişmelere hâkim ve bu alandaki gelişmeleri takip ederek gereken atılımları yapabilecek, savunma sanayine yönelik üretim, tasarım, optimizasyon alanlarında ve Ar-Ge , Ür-Ge uygulamalarında aktif rol alan donanımlı ...

Silah sanayi teknikerliği kaç puan?

Silah Sanayi Teknikerliği Taban Puanları (2 Yıllık)
ÜniversiteBölümTaban Puan
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) (Devlet Üniversitesi)Silah Sanayi Teknikerliği259,72431
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN) (Devlet Üniversitesi)Silah Sanayi Teknikerliği255,21795

2 yıllık Gıda Teknolojisi okuyan ne iş yapar?

Gıda teknolojisi teknisyeni, özel sektörde gıda üreten fabrikaların üretim ve laboratuvar bölümlerinde, kamu kuruluşlarının gıda laboratuvarlarında görev yaparlar. ... Meslek elemanları gıda mühendisleri, kimya mühendisleri, biyologlar, veterinerler, diyetisyenler ve gıda teknikerleriyle iletişimde bulunurlar.