İSG başvuruları ne zaman 2020?

İçindekiler:

  1. İSG başvuruları ne zaman 2020?
  2. Iş güvenliği uzmanlığı sınav başvuruları ne zaman?
  3. 2022 İSG sınav başvuruları ne zaman?
  4. İSG sınav başvurusu nasıl yapılır 2021?
  5. Iş güvenliği uzmanlığı sınavına kimler katılabilir?
  6. A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına kimler girebilir?

İSG başvuruları ne zaman 2020?

Sınava başvurular, 18 - 28 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

Iş güvenliği uzmanlığı sınav başvuruları ne zaman?

İşte, başvuru tarihleri ve sınav tarihi hakkında detaylı bilgiler. İSG sınavı, bu yıl 12 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek. Sınavın başvuruları ise 22 Kasım tarihinde alınmaya başlanacak ve 1 Kasım tarihinde sona erecek. Sınavın sonuçları ise 6 Ocak tarihinde açıklanacak.

2022 İSG sınav başvuruları ne zaman?

Bu sınavın başvuruları 22 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında alınacak. Sonuçları ise 6 Ocak 2022'de adayların erişimine açılacak.

İSG sınav başvurusu nasıl yapılır 2021?

ADAYLAR E-DEVLET KAPISI KİMLİK DOĞRULAMA SİSTEMİNİ KULLANARAK İSG-KATİP'E “SORGULAMA&BAŞVURU” SEKMESİNDEN GİRİŞ YAPIP “SINAV BAŞVURUSU” KISMINDAN BAŞVURULARINI ELEKTRONİK ORTAMDA TAMAMLAYACAKTIR. BAŞVURUNUN TAKİBİ YİNE AYNI EKRANDAN YAPILACAK OLUP BAKANLIĞA HERHANGİ BİR EVRAK GÖNDERİLMESİNE GEREK YOKTUR.

Iş güvenliği uzmanlığı sınavına kimler katılabilir?

İş sağlığı ve güvenliği genel müdürlüğü ile bu müdürlüğe bağlı olan birimlerde en az yıl süre ile uzman yardımcılığı yapmış olan veya hala yapıyor olan mimar, mühendis ve teknik elemanlar hiçbir eğitime katılmadan direkt olarak sınavlara girebilir ve A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesi alabilir.

A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına kimler girebilir?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde uzman yardımcılığı süresi dâhil en az on yıl fiilen görev yapmış mühendislik veya mimarlık eğitimi veren fakülte mezunları ile teknik elemanı olan sağlığı ve güvenliği uzmanları, (A) sınıfı belge alabilirler.