HGS cezalarına nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. HGS cezalarına nasıl bakılır?
  2. Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nasıl ödenir?
  3. Kuzey Marmara otoyolu geçiş ücreti nereye ödenir?
  4. Otoyol ödemesi nasıl yapılır?

HGS cezalarına nasıl bakılır?

0850 460 60 60 numaralı çağrı merkezini arayarak aracınızın ihlalli geçiş yapıp yapmadığını ve bu doğrultuda ceza kesilip kesilmediğini öğrenebilirsiniz.

Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nasıl ödenir?

Kuzey Çevre Otoyolu'nda ücret toplama sistemi, Gişeli Geçiş ve Gişesiz Otomatik Geçiş olmak üzere ikiye ayrılıyor. Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, OGS ve HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise OGS ve HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Kuzey Marmara otoyolu geçiş ücreti nereye ödenir?

İş Bankası Üzerinden Hangi Geçiş İhlali Ödemeleri Yapılabilir? İş Bankası'nın hayatı kolaylaştıran dijital bankacılık uygulamaları ile Kuzey Marmara Otoyolu'nun Avrupa ve Anadolu bölümleri ile birlikte Avrasya Tüneli'nde gerçekleşen ihlalli geçişler için de ödeme yapılabiliyor.

Otoyol ödemesi nasıl yapılır?

Otoyolda geçiş ücretini nasıl ödeyebilirim? OGS/HGS etiketiniz varsa girişte ve çıkışta OGS/HGS gişelerini kullanarak ödeme yapabilirsiniz. OGS/HGS etiketiniz yoksa; girişte NAKİT gişelerinden giriş yaparak, çıkışta mutlaka NAKİT gişesine giderek işleminizi sonuçlandırmanız gerekmektedir.