Çalış Plajı nereye yakın?

İçindekiler:

  1. Çalış Plajı nereye yakın?
  2. Çalış Plajı hangi ilçede?
  3. Çalış Plajı mı Ölüdeniz mı?
  4. Çalış Plajı derin mı?
  5. Fethiye'den Çalış Plajına nasıl gidilir?
  6. Belcekız Plajı Nerede?
  7. Fethiye aşıklar tepesi nerede?
  8. Belcekız koyu nasıl gidilir?
  9. Fethiye Ölüdeniz plajı ücretli mi?

Çalış Plajı nereye yakın?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan Çalış Plajı'na ulaşım oldukça kolaydır. Fethiye'ye çok yakın bir mesafede bulunan Çalış Plajına ulaşım da oldukça kolay bir şekilde gerçekleşir. Doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan Çalış Plajının denizi de berrak ve çok temizdir.

Çalış Plajı hangi ilçede?

Semt/Mahalle olarak Foça Mh. ve Fethiye ilçesine bağlıdır. Çalış Plajı haritası Muğla ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Çalış Plajı posta kodu 48300.

Çalış Plajı mı Ölüdeniz mı?

Çalış plajı, tarihi ve turistik bir belde olan Fethiye'nin gözde plajlarındandır. ... Fethiye merkeze 7 km uzaklıkta olan plaj, Ölüdeniz plajına 25 km ve Dalaman havalimanına 45 km mesafede bulunur. Ankara'dan 630 km yol kat ederek erişilen Çalış plajı, İstanbul'a 800 km ve İzmir'e 334 km uzaklıktadır.

Çalış Plajı derin mı?

Son derece ince ve beyaz bir kuma sahip olan plajda yürümek oldukça keyif vericidir. Bununla beraber denizi oldukça serin ancak yüzmek için fazla dalgalıdır. Çabuk derinleştiği için çocuklar ve yüzme bilmeyenler için uygun değildir.

Fethiye'den Çalış Plajına nasıl gidilir?

Toplu taşıma araçları ile plajı ulaşmak isteyen kişiler Fethiye ilçe merkezinden, Fethiye Çalış dolmuşlarına binerek bölgeye ulaşabilir. Dolmuşlar Fethiye merkezden 10 dakikalık bir süre içerisinde plaja ulaşır. Özellikle yaz aylarında plaja ulaşım çok sık sağlamaktadır.

Belcekız Plajı Nerede?

Belcekız, Ölüdeniz-Fethiye/MUĞLA'da yer almaktadır. Belcekız Fethiye'ye yaklaşık oniki kilometre, Dalaman Havaalanına yaklaşık elli kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Fethiye aşıklar tepesi nerede?

Fethiye'de Karagözler Mahallesi'nden başlayan ve dağ üstündeki yoldan Kesikkapı Mahallesi'nde biten yer Aşıklar Tepesi olarak adlandırılır. Burada Fethiye manzarası önünüze seriliyor. Tepede piknik yapılabilecek masalar da yer almaktadır.

Belcekız koyu nasıl gidilir?

Plaja Hava yolu ile gelmek isteyenler için en yakın olan Dalaman Hava Limanı'nıdır. Bölgeye yaklaşık olarak 50 km uzaklıkta yer almaktadır. Buradan taksi veya servisler ile önce Fethiye şehir merkezine ulaşmalısınız. Ardından Belceğiz'e giden otobüs ve minibüslerle bölgeye ulaşabilirsiniz.

Fethiye Ölüdeniz plajı ücretli mi?

Burası, ücretsiz olup genelde denizi dalgalı olabiliyor. Sahil boyunca sıralanmış teknelerle saatlik veya sabahtan akşama kadar süren Ölüdeniz tekne turları bulunmakta. ... Kumburnu Plajı, Ölüdeniz Tabiat Parkı içerisinde bulunduğundan tabiat parkına girişte ödediğiniz ücret haricinde bir giriş ücreti ödemiyorsunuz.