Thincal nasıl kullanılır aç mı tok mu?

İçindekiler:

  1. Thincal nasıl kullanılır aç mı tok mu?
  2. Orlistat kilo verdirir mi?
  3. Xenical Orlistat nasıl kullanılır?
  4. Thincal zayıflama hapı nasıl kullanılır?

Thincal nasıl kullanılır aç mı tok mu?

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: THİNCAL'in önerilen dozu her ana öğünle birlikte (yemek sırasında veya en fazla bir saat sonrasında) 120 mg'lık bir kapsüldür. Eğer bir öğün atlandı ise veya yemekte yağ alınmadıysa, THİNCAL dozu atlanabilir.

Orlistat kilo verdirir mi?

Randomize kontrollu çalışmalardan çıkan sonuçlara göre orlistat, dietin sağladığından %3-4 kadar daha fazla kilo kaybı meydana getirmektedir. Tip 2 diabetiklerde orlistat, dietle birlikte %6.2 civarında kilo kaybı sağlayabilmektedir.

Xenical Orlistat nasıl kullanılır?

Orlistat kapsüllerin her dozunu bir bardak dolusu su ile birlikte alınız. Orlistat'ı yemek (yağ içeren) sırasında veya yemeklerden sonraki 1 saat içerisinde alabilirsiniz (bu öğünlerin içerdiği yağ %30 oranını geçmemelidir). Orlistat genellikle günde 3 defa alınır.

Thincal zayıflama hapı nasıl kullanılır?

OLAĞAN DOZ HER ÖĞÜNDE BİR KAPSÜL OLMAK ÜZERE GÜNDE MG'LIK BİR KAPSÜLDÜR. THİNCAL ÖĞÜNLERDEN HEMEN ÖNCE, ÖĞÜN İLE BİRLİKTE VEYA UNUTULDUĞU TAKTİRDE ÖĞÜNDEN SONRAKİ BİR SAAT İÇİNDE ALINMALIDIR. ÖNERİLEN DOZ ÜZERİNDE THİNCAL KULLANIMI İLACIN ETKİSİNİ ARTTIRMAZ.