Kırışıklık için hangi kolajen?

İçindekiler:

  1. Kırışıklık için hangi kolajen?
  2. Cilt yenileme işlemi nedir?
  3. Eklemler için hangi kolajen?
  4. Cilt ne kadar sürede kendini yeniler?

Kırışıklık için hangi kolajen?

Pürüzsüz ve Sıkı Ciltler: Tip 1 kolajen, ciltte meydana gelen yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır. Bu sayede daha pürüzsüz ve sıkı bir cilt yapısına ulaşılmaktadır. Cilt kasları ve yapısını bir arada tutan tip 1 kolajen aynı zamanda cilt kırışıklıklarına karşı etkili bir proteindir.

Cilt yenileme işlemi nedir?

Cilt yenileme işleminde, cildin üst katmanının soyulması ve ciltteki onarıcı hücrelerin harekete geçmesi sağlanır. Bu işlem sırasında birçok cilt kusuru giderilebilmektedir. Bunların başında yaşlı ve yorgun bir görünüme neden olan çukurlukların, gözeneklerin giderilmesi gelir.

Eklemler için hangi kolajen?

Eklemlerde bulunan kolajen çeşidi ''Tip 3 Kolajen''dir. Gençlik dönemlerine kadar aktif bir şekilde üretilen bu kolajen çeşidi yaşlanma etkilerine bağlı olarak azalabilir.

Cilt ne kadar sürede kendini yeniler?

Cildimiz 28-30 günde bir kendini yeniler. Ölü hücreler cilt yüzeyine itilerek ciltte kalın, mat bir tabaka oluşturduğu gibi siyah nokta (komedon) sivilce ve akne (lezyonlu sivilce) oluşumuna da neden olur. Bu yüzden her cildin ortalama ayda bir defa profesyonel cilt bakımına ihtiyacı vardır.