Wolfteam oyunu kaç gb dir?

İçindekiler:

  1. Wolfteam oyunu kaç gb dir?
  2. Wolf Team kaç gb ram?
  3. Wolfteam Steam ne zaman?
  4. Wolf Team kaç bit?
  5. Wolfteam hangi ülkeye ait?
  6. Wolfteam ilk ne zaman çıktı?
  7. Wolfteam türkiyeye ne zaman geldi?
  8. Wolfteam hangi şirkete ait?
  9. Wolfteam kaç yaşında?

Wolfteam oyunu kaç gb dir?

RAM: 1 GB. Ekran kartı: 256 MB GeForce 5700. Gereken disk alanı: 2 GB.

Wolf Team kaç gb ram?

Wolfteam oyununu sorunsuz oynayabilmek için cihazda önerilen sistem aşağıdaki gibidir: - İşletim Sistemi Windows XP SP3-Vista SP2-Windows 7 ve üzeri olmalıdır. - İşlemcisi Pentium 4 (2.2 GHz) olmalıdır. - Ram bellek 2 GB olmalıdır.

Wolfteam Steam ne zaman?

Türkiye'de büyük bir oyuncu kitlesi bulunan Wolfteam özlenen eski klasik versiyonuyla artık Steam'de! 18 Şubat tarihinde erişime açılacak olan Wolfteam: Classic, şimdiki Wolfteam'den oldukça farklı olacak!

Wolf Team kaç bit?

İşletim Sistemi: Windows XP SP3 – Vista SP2 – Win 7 ve üzeri. İşlemci: Pentium 4 (2.2 GHz) RAM: 2 GB. Ekran kartı: 512 GeForce 6800 veya üstü

Wolfteam hangi ülkeye ait?

Wolfteam oyununun yapımcısı Softnyx firmasıdır, Türkiye' deki hakları Joygame firmasına aittir.

Wolfteam ilk ne zaman çıktı?

Wolfteam/İlk piyasaya sürülme tarihi

Wolfteam türkiyeye ne zaman geldi?

Wolfteam'in büyüklüğünü anlamak için geometrik ölçekler, yani 3 boyut yeterli değil. Wolfteam'i, Türkiye'de yayına girdiği 2009 yılından beri toplam 18,5 milyon kişi oynamış. Dünyada nüfusu 18 milyonun altında olan tam 183 ülke var.

Wolfteam hangi şirkete ait?

Wolfteam oyunu, Softnyx tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Türkiye'de Joygame firmasında hakları bulunan kurt adamlar ile insanların savaşını konu edinen bir MMOFPS türünde oyundur. Oyuncular, çevrimiçi olarak dünyanın birçok bölgesinden bağlanan diğer oyuncularla karşılıklı olarak oynayabilmektedir.

Wolfteam kaç yaşında?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Telif Hakları Genel Müdürlüğünce, Wolfteam'in, 15 yaşından büyüklerin oynaması için uygun olduğu belirlenmiştir.