Türkiye'de HSBC bankası var mı?

İçindekiler:

  1. Türkiye'de HSBC bankası var mı?
  2. HSBC Türkiye kaç şubesi var?
  3. HSBC dünyada kaç şubesi var?
  4. HSBC bankası hangi ülkelerde var?
  5. Türkiye Ekonomi bankası kime ait?

Türkiye'de HSBC bankası var mı?

Ülkemizde 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren HSBC Türkiye; Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı, Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi alanlarında hizmet sunmaktadır. HSBC Türkiye, şubeleri, telefon bankacılığı, ATM bankacılığı ve dijital bankacılık kanallarıyla müşterilerine finansal çözümler sunmaktadır.

HSBC Türkiye kaç şubesi var?

Türkiye'de 298 şube ve çalışanla hizmet veren HSBC, 47 bankanın faaliyet gösterdiği Türkiye bankacılık sektörünün aktif büyüklük açısından 33,8 milyar TL ile en büyük 12. bankası konumunda bulunuyordu.

HSBC dünyada kaç şubesi var?

HSBC 2002 yılında markasını rakiplerinden ayırmak ve özelliklerini vurgulamak üzere 'Dünyanın yerel bankası' sloganıyla bir kampanya başlattı. Dünya genelinde yaklaşık 10.000'in üzerinde ofis. 82 ülke ve bölgede 312.000 üzerinde çalışan. Bütün dünyada 125 milyonu aşkın müşteri.

HSBC bankası hangi ülkelerde var?

Genel bilgiler. Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Orta Doğu ve Afrika'da faaliyet gösteren HSBC Grubu, dünyanın en büyük bankacılık ve finansal hizmetler kuruluşlarından biridir. İngiltere'de kayıtlı olan HSBC Holdings PLC'nin genel merkezi Londra'dadır.

Türkiye Ekonomi bankası kime ait?

Türk Ekonomi Bankası
TipAnonim şirket
Net gelir1,1 milyar ₺ (2019)
SahibiTEB Holding: %55 BNP Paribas: %44,98 Kocaeli Ticaret Odası: %0,02
Çalışan sayısı8,889 (Haziran 2020)
Websiteteb.com.tr
5 satır daha