İstikbal kimde?

İçindekiler:

  1. İstikbal kimde?
  2. Bellonaya neden kayyum atandı?
  3. Bellona İstikbal Fetö nün mü?
  4. Istikbal kimin oldu?
  5. Istikbal kayyum atandı mı?
  6. Bellona firması kimin?
  7. Mondi kime ait?
  8. Boydak Holding sahibi kim?
  9. Erciyes Holding devletin mi?
  10. Erciyes Holding satılıyor mu?

İstikbal kimde?

İstikbal, Bellona ve Mondi gibi mobilya markalarını bünyesinde bulunduran, geçtiğimiz yıllarda FETÖ sebebiyle TMSF tarafından 2016'dan bu yana yönetilen Boydak Holding'in adı: Erciyes Anadolu Holding oldu...

Bellonaya neden kayyum atandı?

FETÖ soruşturması kapsamında Kayseri'de kurulu İstikbal, Bellona ve Mondi gibi ünlü markaların içinde bulunduğu BOYDAK Holding'e 5 kişilik kayyum atandı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak yaptığı açıklamada, "Hayırlısı olsun diyorum. Biz hukuka güveniyoruz.

Bellona İstikbal Fetö nün mü?

Bellona, 1995 yılında Boydak Holding'in kurmuş olduğu mobilya markasıdır.Kardeş mobilya şirketleri İstikbal ve Mondi'dir. Boydak Holding'in FETÖ ile iltisakı sebebiyle kayyum atanmış ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu şirkete el koymuştur.

Istikbal kimin oldu?

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde, Bellona, İstikbal, Mondi, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi lider markalar bulunmaktadır. Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş Erciyes Anadolu Holding'e bağlı bir grup şirketidir.

Istikbal kayyum atandı mı?

İstikbal Mobilya A.Ş.; 1957 yılında kurulan türk mobilya şirketi. Kayseri'de Boydak Grubunun Patronu Hacı Boydak tarafından kurulmuştur. 2016 yılında Boydak Holding'in FETÖ ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle kayyum atanmış ve TMSF tarafından şirkete el konmuştur.

Bellona firması kimin?

Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş Erciyes Anadolu Holding'e bağlı bir grup şirketidir. Bellona, mobilya sektöründe faaliyet göstermekte olup; Bellona markası için panel mobilya (yatak odası, yemek odası, genç odası, bebek odası), oturma grupları (kanepe, koltuk takımı) ve sandalye üretimi yapmaktadır.

Mondi kime ait?

AVUSTURYALI Mondi Packaging, Türkiye'de 100 milyon Euro'luk makine yatırımı planlıyor.

Boydak Holding sahibi kim?

Erciyes Anadolu Holding
Önceki isimleriBoydak Holding
KurucuSami Boydak Mustafa Boydak
Genel merkeziOrganize Sanayi Bölgesi, 6. Cad. No:35 38070 Kayseri, Kayseri , Türkiye
SahibiBoydak Ailesi (FETÖ/PDY soruşturması öncesi) TMSF (2016-)
WebsiteErciyesAnadolu.com
4 satır daha

Erciyes Holding devletin mi?

Holding'e 18 Ağustos 2016 tarihinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum heyeti atanmıştır. Daha sonra da TMSF'ye devredilmiştir. tarihinde şirket unvanının "Erciyes Anadolu Holding" olarak değiştirildiği açıklanmıştır.

Erciyes Holding satılıyor mu?

Kabul edilen değişiklikle birlikte TMSF elinde bulunan FETÖCÜ ŞİRKETLERİN SATIŞ ENGELLERİ kalkmış oldu. Bundan sonraki süreçte Koza Grubuna ait KOZAA, KOZAL ve IPEKE, Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki İstikbal, Bellona, Mondihome, Hes Kablo ile Gümüşsuyu Halı ve Aydınlı Grup şirketleri satılabilecek.