Altınkum plajı hangi ilde?

İçindekiler:

  1. Altınkum plajı hangi ilde?
  2. Altınkum nereye ait?
  3. Çeşme Altınkum Nerede?
  4. Sarıyer Altınkum nasıl gidilir?
  5. Didim Altınkum plajı nasıl?
  6. Rumeli Kavağı Altınkum plajı nasıl gidilir?
  7. Didim Altınkum ücretli mi?
  8. Altınkum plajı nasıl?
  9. Altınkum a nasıl gidilir?

Altınkum plajı hangi ilde?

Altınkum Plajı Aydın ilinin Didim ilçesinde yer almaktadır.

Altınkum nereye ait?

Altınkum, Aydın'ın Didim ilçesine bağlı bir tatil beldesidir. Bu belde, Aydın'a 105 km, Didim ilçesine 9 km uzaklıktadır.

Çeşme Altınkum Nerede?

Altınkum plajı, üç tarafı denizler ile çevrili olan bir yarımadada kurulmuş Çeşme'nin güneybatı kesiminde yer almaktadır. Altınkum plajı, İzmir'in Çeşme ilçesinin en güzel plajları arasında yer almaktadır. Ege Denizi'nin açık olan sularına bakmakta olan kıyıda kısmen korunaklı olan bir koy üzerinde bulunmaktadır.

Sarıyer Altınkum nasıl gidilir?

Sariyer konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Sarıyer / Altınkum Plajı konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 151, 25E, 25Y, 40B, 42M, 42T.
  2. Metro: M2.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: SRY-03, MİNİBÜS: SRY-04, MİNİBÜS: SRY-11, MİNİBÜS: SRY-16.
BE

Didim Altınkum plajı nasıl?

Didim Altınkum Plajı Plajın kumu sarı, ince ve denizi ise oldukça berraktır. Denize girdiğiniz zaman balıklarla iç içe yüzdüğünüzü hissedeceksiniz. Deniz suyu sıcaklığı ortalama 23 ile 25 derece arasında değişmektedir.

Rumeli Kavağı Altınkum plajı nasıl gidilir?

Otobüs ile ulaşmak için Metro ile Hacıosman durağına gelip buradan Sarıyer – Rumeli Kavağı 25A hat numaralı İETT otobüslerine binerek son durak olan Rumeli Kavağı'nda indiğinizde yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesinde.

Didim Altınkum ücretli mi?

Didim Altınkum Plajı Ücret Sabah sekiz akşam yedi saatleri arasında plaj açıktır. Plaj içerisinde şezlong ve şemsiye fiyatları ayrı olarak ücretlendirilir. Şezlong beş Türk lirası ve şemsiye beş Türk lirası şeklindedir. Toplamda on liraya şezlong ve şemsiye kiralanmaktadır.

Altınkum plajı nasıl?

Ege Bölgesi'nin popüler plajlarından biri olan Altınkum, ismini sarı renkli kumundan almıştır. ... Plajın kumu sarı, ince ve denizi ise oldukça berraktır. Denize girdiğiniz zaman balıklarla iç içe yüzdüğünüzü hissedeceksiniz. Deniz suyu sıcaklığı ortalama 23 ile 25 derece arasında değişmektedir.

Altınkum a nasıl gidilir?

Altınkum Plajına toplu taşıma ya da hususi araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Toplu taşıma ile gelecek olanlar İzmir otogarına gelmelidirler. Ardından servislerle ilk önce Çeşme ilçesine ulaşmak gerekir. Yaz aylarında Çeşme Otogar'dan 30 dakikada bir hareket eden servisler aracılığıyla buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.