CİMER başvuru iptali etme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. CİMER başvuru iptali etme nasıl yapılır?
  2. CİMER başvurusu ne zaman sonuçlanır?
  3. CİMER hafta sonu açık mı?
  4. CİMER ne işe yarar?
  5. E-devlet açık kapı başvuru nasıl yapılır?

CİMER başvuru iptali etme nasıl yapılır?

Öncelikle bunla arasında en çok başvurulan yöntem ALO 150 CİMER hattını aramanızdır. Bu numarayı arayarak başvuru numaranızı söylemeniz durumunda şikayetinizi veya başvurunuzu geri çekme şansınız bulunmaktadır.

CİMER başvurusu ne zaman sonuçlanır?

Vatandaşlarımıza yaptıkları başvuruların sonucu veya yapılmakta olan işlemin durumu hakkında en geç 30 gün içinde gerekçeli olarak cevap verilmektedir. Bilgi Edinme Hakkı Kanununa göre yapılan başvurularda ise bu süre 15 iş günü olarak belirlenmiştir.

CİMER hafta sonu açık mı?

Kimlik ve iletişim bilgileri gizlenerek yapılan ihbar başvurularında ise söz konusu bilgilerin yalnızca konuyla ilgili inceleme soruşturma yapmakla görevlendirilen müfettişler ile savcı ve yargı makamlarına verildiğini belirten Altun, "Hafta sonu ve resmi tatiller dahil senenin her günü başvurunun yapılabildiği CİMER ...

CİMER ne işe yarar?

CİMER, 2002'den bu yana halkı iktidarın merkezine taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla, vatandaşlarımız tarafından Cumhurbaşkanlığına gönderilen her türlü istek, şikayet, ihbar ve görüş/önerileri değerlendirerek; başvurularının etkin, süratli ve doğru bir şekilde sonuçlandırılmasını ...

E-devlet açık kapı başvuru nasıl yapılır?

AÇIK KAPI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Yardım başvurusu için https://www.acikkapi.gov.tr/ sayfasına giriş yapın. e-Devlet şifreniz var ise e-Devlet aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz, yok ise sayfada Başvuru Yap butonunu tercih edebilirsiniz. Başvuru ekranında gelen bilgileri girin ve onay kodu gönderin.