Buğday tenlilere makyaj nasıl olmalıdır?

İçindekiler:

  1. Buğday tenlilere makyaj nasıl olmalıdır?
  2. Buğday tene hangi renk makyaj gider?
  3. Kahverengi saça hangi renk ruj?
  4. Buğday tene hangi renk fondöten?
  5. Buğday tenliler ne renk allık kullanmalı?
  6. Cilt alt tonu nasıl belirlenir?

Buğday tenlilere makyaj nasıl olmalıdır?

Buğday tenilere en çok yakışan göz makyajları, bronz farlar kullanarak yapılan göz makyajları oluyor. Doğal toprak tonları, bronz ve altın gibi renkler, buğday tenlilerin cildindeki sıcak alt tona son derece yakışıyor.

Buğday tene hangi renk makyaj gider?

BUĞDAY TEN Siyah ya da koyu kahverengi saç, doğal bronzluğa sahip yeşil alt tonlarda cilt, kahverengi gözler. Kullanın: Yeşil alt tonları dengeleyecek eflatun ve gül rengi allıklar kullanın. Patlıcan moru, kobalt mavisi, bakır ve altın tonlar ile gözlerinizi aydınlatın.

Kahverengi saça hangi renk ruj?

Kumrallar, zarif kahverengimsi pembe ve erik rengi dudak renkleriyle muhteşem görünür. Kızılımsı kahverengi saçlı kadınlar favori dudak renkleri arasına terracotta veya tarçın rengini ekleyebilirler. Ancak kumrallar başta sedefli gül tonları olmak üzere açık pembe gül rengi tonlarından kaçınmalılar.

Buğday tene hangi renk fondöten?

Buğday tenli biri olarak fondöten rengini seçerken sıcak tonlu renklere yönelmelisin. Sıcak alt tonlu bir cilde sahip olduğun için, sarı alt tonlu fondötenler sana uyacak ve cildinin çok daha sağlıklı görünmesini sağlayacak. Eğer pembelik içeren bir fondöten tercih edersen cildin donuk ve yorgun görünebilir.

Buğday tenliler ne renk allık kullanmalı?

Buğday/Orta tenliler Sarı alt tonlu bir buğday tene sahipseniz kırmızı-turuncu bir allık sizde muhteşem duracaktır! Bunun yanı sıra ten renginizden daha koyu bir bronzlaştırıcıyı da rahatlıkla allık olarak kullanmanız mümkün.

Cilt alt tonu nasıl belirlenir?

Cilt alt tonunu belirlemede kullanılan en basit yöntem, damar kontrolü. Gün ışığında bileğinizdeki damarlarınızı kontrol ediyorsunuz; damarlarınız mavi görünüyorsa soğuk, yeşil görünüyorsa sıcak alt tona sahip olduğunuz anlamına geliyor. Hem yeşil, hem maviyse de nötr alt tonu demektir.