Subay olmak için nereye başvurulur?

İçindekiler:

  1. Subay olmak için nereye başvurulur?
  2. Subay olmak icin ne gerekir?
  3. Polis şark görevi kaç kere?
  4. Subay ne kadar maaş alıyor?

Subay olmak için nereye başvurulur?

Adaylar başvurularını belirlenen tarihe kadar, Milli Savunma Bakanlığının https://personeltemin.msb.gov.tr i internet adresindeki başvuru formunu doldurarak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Subay olmak icin ne gerekir?

SUBAY OLMA ŞARTLARI Lise ve dengi okullardan, yüksekokul, meslek yüksekokulu veya fakülteden mezun olmak gerekir. Subay olmak için yaş sınırı 4 yıllık lisans eğitimini tamamlayanlar için 27 yaşını aşmamış olmak, lisansüstü eğitime sahip olanlar için ise 32 yaşını aşmamış şeklinde belirtilmektedir.

Polis şark görevi kaç kere?

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 23. maddesinde şu hüküm yer almaktadır: "Madde 23 - Personelin, bu Yönetmelikte belirtilen süre kadar en az bir defa ikinci bölgede hizmet görmesi zorunludur.

Subay ne kadar maaş alıyor?

Subay maaşları, kişinin medeni hal, çocuk sahibi olup olmaması, çalıştığı bölge ve terör tazminatı gibi durumlar ile değişiklik gösterir. Rütbeye göre de değişiklik gösteren subay maaşları 2021 yılı itibari ile yaklaşık olarak 5.000 TL – 10.000 TL arasında değişebilir.