Odyometri iş bulabilir mi?

İçindekiler:

  1. Odyometri iş bulabilir mi?
  2. Odyometri nedir maaşı ne kadar?
  3. Odyometrist Nedir ne kadar maaş alır?
  4. Optisyenlik nedir maaşı ne kadar?
  5. Odyometrist ne demektir?

Odyometri iş bulabilir mi?

Odyometri bölümünden mezun olanlar bulma konusunda zorluk çekmezler. Sağlık bölümleri bulma konusunda en az zorlanan bölümlerin başında gelir. Odyometri mezunları özel sağlık kuruluşlarında ve devlet hastanalerinde çalışaiblirler.

Odyometri nedir maaşı ne kadar?

Odyometri teknikeri de sağlık teknikeri statüsünde olduğu için yeni başlayan odyometri teknikeri maaşı 2021 yılında net maaş kapsamında 4700-4800 TL'ye denk gelmektedir.

Odyometrist Nedir ne kadar maaş alır?

30 senelik Sağlık Teknikeri Maaşı: 5100-5300 Türk Lirası Tabloda yer alan devlette ortalama olarak sağlık teknikerlerinin aldığı maaşlardır. Odyometri teknikeri de sağlık teknikeri statüsünde olduğu için yeni başlayan odyometri teknikeri maaşı 2021 yılında net maaş kapsamında 4700-4800 TL'ye denk gelmektedir.

Optisyenlik nedir maaşı ne kadar?

Optisyen Maaşları Ne Kadar? Optisyen maaşları; - En Düşük Optisyen Maaşı; 2.600 TL. - En Yüksek Optisyen Maaşı;5.100 TL.

Odyometrist ne demektir?

Odyometrist; bebeklerden ve yaşlı bireylere kadar tüm hastalarda işitme sorunlarını tespit etmek için özel ekipmanlarla çalışır. Gerekli durumlarda, hastaya konuşma tedavisi uygular.