Additional Information ne demek?

İçindekiler:

  1. Additional Information ne demek?
  2. Eski dilde et ne demek?
  3. 1 litre e ne demek?
  4. E notu ne anlama gelir?
  5. Üniversitede ders geçme notu kaç?
  6. 4lük not sistemi nedir?

Additional Information ne demek?

Bir şeyin eksiğini tamamlamak için ona katılan parça. Bir gazete veya derginin günlük yayımından ayrı ve ücretsiz olarak verdiği parça, ilave. Sonradan katılan, dikilen, yapıştırılan parçanın belli olan yeri.

Eski dilde et ne demek?

Cevap = Bulmacada Eski dilde et nedir sorusuna verilecek cevap olarak LAHM yazabilirsiniz.

1 litre e ne demek?

İçeceklerde Litre miktarının yanında '' e '' harfi bulunmakta. Bunun anlamı nedir? Merhaba Simay, Etiketlerin üzerindeki ''e''işareti, bir ürünün hacminin yada ağırlığının yasal olarak kabul edilmiş ortalama değerlere uygun olduğunu gösterir.

E notu ne anlama gelir?

a) E (eksik) notu, yarıyıl sonu sınavı yapılmayan bitirme tezi, bitirme projesi, bitirme ödevi, staj, saha çalışması, laboratuvar, tez, proje çalışması, sunum ve benzeri dersler için gerekli çalışmaları bitiremeyen öğrencilere verilir.

Üniversitede ders geçme notu kaç?

Ders Geçme ve Sınıf Geçme: 1- Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim -Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'ndeki not sistemine göre ders geçme notu en az DC (60 - 69) = 1,50, mezuniyet için genel not ortalaması ise en az 4,00'lü not sisteminde 2,00-üstü olmalıdır.

4lük not sistemi nedir?

Yüksek Öğretim Kurulu tarafından hazırlanan 4'lük Sistemdeki Notların 100'lük Sistemdeki Karşılıkları'na göre 4 tam notun karşılığı 100 olurken, 3.