Keratinli saç düzleştirici ne demek?

İçindekiler:

  1. Keratinli saç düzleştirici ne demek?
  2. Düzleştirici keratin saça zarar verir mi?
  3. Düzleştiricide Sonic ne demek?
  4. Düzleştirici de Sonic ne demek?
  5. Düzleştiricide keratin ne işe yarar?
  6. Düzleştiricide iyon özelliği nedir?
  7. İyon özellikli saç düzleştirici nedir?
  8. Saç düzleştirici ısı ayarı nasıl yapılır?
  9. Keratin ne kadar sıklıkla yapılır?
  10. Keratin Saç Döker mi?

Keratinli saç düzleştirici ne demek?

Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici, 3 kat daha fazla koruma sağlamak*, daha az hasara yol açmak ve daha sağlıklı saçlar için*, saçlarınızın nem oranını ölçen ve sıcaklığı şekil vermek için gerekli seviyeye getiren devrim niteliğinde bir saç düzleştiricidir.

Düzleştirici keratin saça zarar verir mi?

Keratin bakımı saçların güzel, canlı ve dolgun görünmesini sağlayan bir uygulamadır. Doğru ve dikkatli bir şekilde yapıldığında saça zarar vermek yerine fayda sağlar.

Düzleştiricide Sonic ne demek?

Ayrıca saçları plakalar üzerinde eşit dağıtan ve saçları daha hızlı düzleştiren Sonik titreşim özelliği mevcut, bu özellik sayesinde her bir saç teli seramik plakalardaki Keratinle daha çok etkileşime giriyor. Dijital ısı ayarları sayesinde saç tipine göre düzleştiricinin sıcaklığını ayarlamak mümkün.

Düzleştirici de Sonic ne demek?

Bilindiği gibi elektriklenmeyen saçlar daha parlak ve sağlıklı bir görünüme sahip oluyor. Cihazın bir diğer önemli özelliği olan Sonik Titreşim ise saçları plaka üzerinde eşit olarak dağıtıyor. Böylelikle saçlar zarar görmeden, çok daha kısa sürede şekil alabiliyor.

Düzleştiricide keratin ne işe yarar?

Türkiye'de ilk ve tek olan; saçları mükemmel düzleştiren bu yeni ürün, Keratinli seramik plakalar sayesinde saçların sağlıkla parlamasını sağlıyor. Keratinli seramik plakaların yanısıra, bu düzleştiricide saçların elektriklenmemesini ve daha parlak görünmesini sağlayan İyonik Bakım Özelliği var.

Düzleştiricide iyon özelliği nedir?

Philips Saç Şekillendiricinizde veya Düzleştiricinizde ION fonksiyonu açıldığında, ortamdaki pozitif iyonları nötrleştiren negatif iyonlar üretilir. Bu nötrleştirme işlemi, saç telinin dış katmanlarını mühürler ve elektriklenmeyle statiği azaltmaya yardımcı olur.

İyon özellikli saç düzleştirici nedir?

Philips Saç Şekillendiricinizde veya Düzleştiricinizde ION fonksiyonu açıldığında, ortamdaki pozitif iyonları nötrleştiren negatif iyonlar üretilir. Bu nötrleştirme işlemi, saç telinin dış katmanlarını mühürler ve elektriklenmeyle statiği azaltmaya yardımcı olur.

Saç düzleştirici ısı ayarı nasıl yapılır?

Saç, kağıtla aynı derecede, yani 232 derecede yanar. Bu nedenle, saç düzleştiricinizin ayarı en fazla 180 derecede olmalıdır. Ancak saçınız zor şekil alan, kalın telli bir saç değilse, ince telli hassas bir saça sahipseniz, kullanmanız gereken en yüksek sıcaklık 160 dereceyi geçmemelidir.

Keratin ne kadar sıklıkla yapılır?

Aslında “Keratin Bakım” için süre çok da önemli bir kavram değildir. Saçınızın ihtiyacına göre üç günde bir yapılabildiği gibi, haftada bir kez de yapılabilir ya da ay da bir kez de uygulanabilir. Asıl önemli nokta; saçlar çok ciddi derecede yıprandığında, saçlar onarılıncaya kadar doğal keratin takviyesi yapılmalıdır.

Keratin Saç Döker mi?

Saç dökülmesinin temel sebebi kreatin ya da fazla testosteron değildir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi DHT hormonudur. Kısacası testosteron saçlarınızı dökmez. Kreatin kullanmanız da dökmez.