Enerjisa nereye sikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Enerjisa nereye sikayet edilir?
  2. Toroslar nereye şikayet edilir?
  3. Başkent elektriği nereye şikayet edebilirim?
  4. Toroslar elektrik dağıtım A Ş kimin?
  5. EPDK ya nasıl şikayet edilir?
  6. Ankara elektrik kesintisi için neresi aranır?
  7. Fazla ödenen elektrik faturası nasıl geri alınır?

Enerjisa nereye sikayet edilir?

Tüketici hizmetleri merkezinin telefon, internet, faks ve e-posta bilgilerini herhangi bir elektrik faturanızın üzerinde bulabilirsiniz. Ancak Türkiye çapında tüm illerde elektrik ihbar ve şikayet hattı numarası 186'dır ve bulunduğunuz bölgede bu numarayı arayarak müracaatınızı yapabilirsiniz.

Toroslar nereye şikayet edilir?

186'yı arayarak Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye arıza bildiriminde bulunabilirsiniz.

Başkent elektriği nereye şikayet edebilirim?

Başkent EDAŞ telefon numarası 186'dır.

Toroslar elektrik dağıtım A Ş kimin?

Enerjisa, 15.03.2013 tarihinde yapılan ihale sonucu Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerinin elektrik tedarik ve dağıtımını yapan Toroslar EDAŞ'ın hisselerinin tamanını 1.725 milyon ABD Doları karşılığındaki en yüksek teklifi vererek devralmaya hak kazanmış ve hisselerin devir işlemi 01.10.2013 ...

EPDK ya nasıl şikayet edilir?

Kurumumuza Bilgi Edinme, Şikayet ve Görüş/Öneri başvurularınızı yan taraftaki modülden portalımıza giriş yaparak yapabilirsiniz. Kurumumuz portalından yapmış olduğunuz başvurularınız ile CİMER aracılığıyla Kurumumuza ulaşan başvurularınızın durumunu ve verilen cevapları yine bu portaldan takip edebilirsiniz.

Ankara elektrik kesintisi için neresi aranır?

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., hizmet kalitesini geliştirdiği Alo 186 Çağrı Merkezi ile müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Fazla ödenen elektrik faturası nasıl geri alınır?

Elektrik faturası para iadesi! Abonelerin faturaları 2 bin lira altı ise Tüketici Hakem Heyeti'ne (fatura tutarına göre), 2 bin lira üstü için ise mahkemeye başvurmaları gerekiyor. Aboneler, hem halen tahsil edilen kayıp-kaçak bedeli için tedbir isteyecek hem de geçmiş 10 yıllık bedelin iadesini talep edebiliyor.