Kitap okumak iyi midir?

İçindekiler:

  1. Kitap okumak iyi midir?
  2. Sesli kitap iyi mi?
  3. Kitap nasıl seslendirilir?
  4. Storytel nasıl kullanılır?

Kitap okumak iyi midir?

Yapılan istatistiklere göre kitap okuyan toplumların diğer toplumlara nazaran gelişmişlik ve kültür seviyeleri oldukça yüksektir. Olaylara bakış açıları ve müdahaleleri her zaman daha iyi durumdadır. Ve tabi; kitap okumak insan ruhuna en iyi gelen ilaçtır.

Sesli kitap iyi mi?

Özellikle trafikte beklediğiniz zamanlarda sesli kitap dinlemek çok fazla şey öğrenmenize yardımcı olacaktır. Tıpkı iyi bir müzik dinlemek gibi sesli kitaplar da motivasyonunu artırabilir. Güzel sözler ya da motive edici metinleri okumak iyi bir yöntem fakat bunu sesli olarak dinlemek çok daha iyi olacaktır.

Kitap nasıl seslendirilir?

KİTAP SESLENDİRİLİRKEN 1. Önce kitabın adı yazarı basım bilgileri iç kapak bilgileri okunur, burada sayfa ve başlık işareti konulmaz. 2. İçindekiler, “okunurken sayfa numaraları söylenmeyebilir” önsöz, sunuş, yazar hakkında görüşler gibi tanımlayıcı ve bilgilendirici kısımların her birinde bölüm (başlık) işareti konur.

Storytel nasıl kullanılır?

Storytel Nasıl Kullanılır?

  1. 'Storytel nasıl kullanılır' konusuna gelecek olursak öncelikle uygulamayı aç açtığınızda ekranda gördüğünüz 'giriş yap' yazısına dokunuyorsunuz.
  2. Öncelikle mail ve şifre bilgilerinizi giriyorsunuz. ...
  3. Storytel ücretli bir uygulamadır ve aylık abonelik ücreti 34.