6 GB data ne demek Vodafone?

İçindekiler:

  1. 6 GB data ne demek Vodafone?
  2. Aşım çözümü nasıl iptal edilir Vodafone?
  3. Ücretsiz Fatura Kontrol aboneliği nedir?
  4. Fatura üst limit uyarısı nedir?
  5. Turkcell Fatura kısıtlama nasıl yapılır?
  6. Turkcell fatura taahhüt bitince ne olur?
  7. Turkcell Akıllı fatura kaç TL?
  8. Turkcell internet bitince ne olur?
  9. Turkcell paketimi nasıl yenilerim?
  10. Turkcell paket tarife ne zaman bitiyor?
  11. Turkcell 2 paket birden yapılır mı?
  12. Turkcell 500 dk paketi ne kadar?
  13. Turkcell 250 dk ne kadar?
  14. Turkcell her yöne 500 dakika nasıl yapılır?
  15. Turkcell 1000 Dk ne kadar?
  16. Turkcell 30 GB kaç TL?
  17. Vodafone 1000 dk nasıl yapılır?

6 GB data ne demek Vodafone?

Üniversitelilere 6GB internet Vodafone'dan hediye. Bireysel faturalı ve faturasız tüm Vodafone müşterilerine, Yükseköğretim Kurulu'na bağlı üniversitelerin websitelerinde 3 ay boyunca her ay kullanabilecekleri 6GB internet hediye. Üniversite paketi ücretsiz olup bütün faturalı ve faturazı aboneleri faydanalanabilir.

Aşım çözümü nasıl iptal edilir Vodafone?

Avantajlı Aşım İnternet Paketi IPTAL INTERNET AVANTAJ yazıp 7000'e SMS gönderilerek , Avantajlı Aşım Konuşma Paketi IPTAL KONUSMA AVANTAJ yazıp 7000'e SMS gönderilerek, Avantajlı Aşım SMS Paketi IPTAL SMS AVANTAJ yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir.

Ücretsiz Fatura Kontrol aboneliği nedir?

Fatura Kontrol Servisi'ne abone olduğunuzda, fatura tutarınız belirlediğiniz miktara geldiğinde SMS ile bilgilendirilirsiniz. ... Fatura Kontrol Servisi ücretsizdir. "KONTROL" yazıp 2222'ye SMS göndererek Fatura Kontrol Servisi'ne abone olabilirsiniz.

Fatura üst limit uyarısı nedir?

Fatura Üst Sınırı Servisi, belirlediğiniz fatura tutarına ulaşıldığında bilgi almanızı sağlayan ücretsiz bir hizmettir. Bu ücretsiz servis ile faturanız belirlediğiniz tutara ulaştığında, SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. ... Bu hizmet sadece fatura tutarınız hakkında bilgilendirme amaçlı sunulan bir servistir.

Turkcell Fatura kısıtlama nasıl yapılır?

Kampanyaya AKILLI FATURA yazıp 2200'a göndererek, 532'yi arayarak, iletişim merkezlerinden veya Turkcell.com.tr'den Turkcell şifrenizle giriş yaparak Hesabım'dan başvuru yapabilirsiniz. Gelen onay mesajını EVET yazıp cevapladığınızda kampanya katılımız gerçekleşmiş olur.

Turkcell fatura taahhüt bitince ne olur?

Eğer Turkcell taahhüt ile indirimli bir paket ve tarifeden yararlanıp vazgeçtiyseniz cayma bedeli ödemek zorunda kalırsınız. Turkcell faturalı bir taahhüt işlemi gerçekleştirir, eğer siz faturalı hattan faturasız hatta geçmek istiyorum diyorsanız cayma bedelini ödemek zorundasınız.

Turkcell Akıllı fatura kaç TL?

Akıllı Fatura Kampanyasına katılan abonelerimiz, Akıllı Fatura Özelliğini, aylık KDV ve ÖİV dâhil 10,10 TL ödeyerek hatlarına ekler ve paket bitiminde kullanabilecekleri Turkcell yönüne aylık hediye 30 dk kazanırlar.

Turkcell internet bitince ne olur?

Talepte bulunan müşteriler, ilgili fatura döneminin sonuna kadar ilk 5 GB ücretsiz olacak şekilde, sonraki her 5 GB 28,5 TL olacak şekilde ücretlendirilecektir. 5 GB'lık kullanımlar da 10 defa ile sınırlı olup bitişinde abonelerin kullanımı durdurulacak ve ek ücret yansıtılmayacaktır.

Turkcell paketimi nasıl yenilerim?

Paket ve Tarife Satışı Yıllık aboneliğimi nasıl yenileyebilirim? Sabit fiyat garantisi, paket indirimi, hediye internet ve dakika avantajlarından faydalanmaya devam etmek için yıllık aboneliğinizi Dijital Operatör Uygulaması altında yer alan Kampanyalarım sekmesinden sadece bir tıkla yenileyebilirsiniz.

Turkcell paket tarife ne zaman bitiyor?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Kalan kullanımınızı hemen öğrenmek için tıklayın.

Turkcell 2 paket birden yapılır mı?

Aynı anda iki paket aboneliği yapılamamaktadır. İkinci bir abonelik yapılması durumunda önceki paket otomatik olarak iptal edilir.

Turkcell 500 dk paketi ne kadar?

Yeni Hazır Kart Sadakat Kampanyası kapsamında sunulan Gülümseten Avantaj 5 GB Paketi ile sadece 30TL'ye 5 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşup 500 SMS atabilirsiniz. Üstelik paketinize internetleri içinde Dergilik ve BiP de dahil.

Turkcell 250 dk ne kadar?

​Haftalık 250 dakika ile sevdiklerinizle rahatça konuşabilirsiniz. tarihi itibariyle Haftalık 250 Dakika Paketi'nin fiyatı 29,90 TL'dir. Haftalık 250 Dakika Paketi'nden bireysel faturalı hat sahipleri paketten yararlanabilirler.

Turkcell her yöne 500 dakika nasıl yapılır?

DONUSTUR 500DK yazıp 2200'a gönderilerek kampanyadan yararlanılabilir. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Turkcell 1000 Dk ne kadar?

Sevdiklerinizle rahat rahat konuşun diye, aylık 1000 dk paketi sadece 10 TL!

Turkcell 30 GB kaç TL?

Gülümseten Fırsat 30 GB Paketi ile 30 GB internet, Her yöne 1000 dakika,1000 SMS ve dijital servisler sadece 95 TL!

Vodafone 1000 dk nasıl yapılır?

Ayrıca Sms yolu ile de doldurulması mümkün bu durumda da işlem şöyle sağlanıyor: Doldur1000Gani yazıp 7000 'e SMS atarak 10 TL karşılığında paketinizi yeniden ay içerisinde doldurabiliyorsunuz. Bu doldurma işleminde ise 1000 Gani dakikanız yenilenmiş oluyor.