69 puanla teşekkür alınır mı?

İçindekiler:

  1. 69 puanla teşekkür alınır mı?
  2. Teşekkür hesaplama nasıl yapılır?
  3. Lise ortalama hesaplama nasıl yapılır?
  4. Teşekkür almak için kaç zayıf olmalı?
  5. 11 sınıf teşekkür kaç puanla alınır?
  6. 64 puanla teşekkür alınır mı?
  7. Karnede 45 olursa teşekkür alınır mı?

69 puanla teşekkür alınır mı?

60,00 – 69,99 puan aralığında olanlar orta, 50,00 – 59,99 puan aralığında olanlar geçer, 0 – 49,99 puan aralığında olanlar geçmez olarak kabul edilir. E- okul Takdir-Teşekkür hesaplama : e-Okul takdir teşekkür hesaplama işlemleriyle hangi belgeyi alabileceğinizi rahatlıkla görebilirsiniz.

Teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

TAKDİR TEŞEKKÜR BELGESİ HESAPLAMA NASIL YAPILIR? Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre; Not ortalaması, 1. yazılı puanının 2. ve varsa 3. yazılı puanı ile toplanmasının ardından toplam yazılı sayısına bölünmesiyle bulunur.

Lise ortalama hesaplama nasıl yapılır?

Karne not ortalaması hesaplanırken önce tüm dersler için tek tek ortalama puan çıkarılır. Herhangi bir dersin 1. yazılı puanı, 2. yazılı puanı ve varsa 3. yazılı puanı ile toplanır. Çıkan sonuç toplam yazılı sayısına bölünür. Elde edilen puan ders notu ortalamasıdır.

Teşekkür almak için kaç zayıf olmalı?

Derslerin ağırlıklı ortalaması ; 85,00 ve daha yukarı olan öğrenciler takdir belgesi, Lisede en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir. Bu durumda ortalaması tutması durumunda karnede 2 olursa takdir alınır, karnede 1 varsa teşekkür alınmaz.

11 sınıf teşekkür kaç puanla alınır?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

64 puanla teşekkür alınır mı?

*70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, *85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendiriliyor.

Karnede 45 olursa teşekkür alınır mı?

Peki karnesinde 2 olan öğrencinin durumu ne olacak. Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3'ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir. Aynı şekilde karne notu ortamalası 85 üzeri ise de takdir belgesi alabilecek.