BP indirim kart nerede geçerli?

İçindekiler:

  1. BP indirim kart nerede geçerli?
  2. BP Club programı nedir?
  3. BP Club üyesi nasıl olunur?
  4. BP indirim kart nasil kullanilir?
  5. Eco puan nedir?
  6. Oriflame geliş fiyatı nasıl hesaplanır?
  7. Hopi BP nasıl kullanılır?
  8. Toyota Forever ne demek?
  9. Reno Clio Eco ne demek?
  10. Renault Clio Eco ne demek?

BP indirim kart nerede geçerli?

8. Kart, kart hamili tarafından, Türkiye genelinde sadece BP Club İndirim Kart programı dahilinde bulunan BP istasyonlarından ve ileride programa dahil edilebilecek üye işyerlerinde yapılan ürün ve hizmet alımında, özel kart okuyucu terminalinde okutulmak suretiyle indirim kazanmak için kullanılacaktır.

BP Club programı nedir?

BP Club Müşteri Sadakat Programı, BP'nin müşterilerine çeşitli fırsat ve avantajlar sunduğu bir ödül programıdır.

BP Club üyesi nasıl olunur?

BP Club üyelik oluşturma
  1. Adınızı soyadınızı girmelisiniz.
  2. Cep Telefonu Numarası girmelisiniz.
  3. Geçersiz E-Posta Adresi.
  4. Plakanızı girmelisiniz.
  5. Kişisel Veri Aydınlatma Beyanı Kişisel Veri Aydınlatma Beyanı kutucuğunu işaretlemelisiniz.
  6. Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Açık Rıza İradesi. ...
  7. Ticari İleti Alıcısı Onayı

BP indirim kart nasil kullanilir?

* BP kampanyasından yararlanabilmeniz için BP Club İndirim kartınızı yakıt alımı yapmadan önce istasyon görevlisine göstermeniz gerekmektedir. Kartınız, görevli tarafından yakıt alımından önce sisteme tanıtılır ve ödeme bu işlem sonrasında yapılır.

Eco puan nedir?

Eco Rating sistemi, akıllı cihaz ve cep telefonlarının tüm yaşam döngüleri boyunca çevremiz üzerinde yaptıkları etkiyi değerlendiriyor. Sistem tarafından belirlenen toplam puan; cihazın çevre ve toplum üzerindeki etkilerini ortaya koyuyor.

Oriflame geliş fiyatı nasıl hesaplanır?

Pratik olarak ürün geliş fiyatını bulmak isterseniz. Katalog fiyatını 1,3 sayısına bölerek hesaplayabilirsiniz. Örnek verecek olursak 50 TL tutarındaki bir ürün size yaklaşık 50/1,3 = 38,46 TL'ye gelecektir. BP için ise 0,44 katsayısı ile çarpmanız gerekir.

Hopi BP nasıl kullanılır?

Kampanya Detayları Kampanya kapsamında, QR kod veya dinamik koddan oluşan HOPİ kimliği tanıtılarak kampanyaya katılan BP istasyonlarından kampanya süresince yapılacak akaryakıt alışverişlerinde, KDV dahil alım tutarlarının %1'i oranında HOPİ Paracık kazanılacaktır.

Toyota Forever ne demek?

Toyota Forever programı üyeleri, Toyota ile BP Petrolleri A.Ş (Kısaca “BP”) işbirliğine istinaden BP istasyonlarındaki akaryakıt/otogaz alımlarında, BP Club Programı kapsamında hediye yakıt alımında kullanılmak üzere KDV dâhil alım tutarlarının en fazla %3,5'ine kadar hediye yakıt (BP Club puanı) kazanacaktır.

Reno Clio Eco ne demek?

ECO modu yakıt tüketiminizi en uygun duruma getiren bir fonksiyondur. Bu, belirli sürüş hareketlerine (hızlanma, vites değiştirme, hız kontrolü, yavaşlama vb.) etki eder. Hızlanmanın sınırlanması düşük tüketimli bir şehir içi ve şehirlerarası sürüş sağlar.

Renault Clio Eco ne demek?

ECO modu yakıt tüketiminizi en uygun duruma getiren bir fonksiyondur. Araçta belirli güç tüketen sistemlere (ısıtma, klima, takviyeli direksiyon vb.) göre çalışır ve belirli sürüş işlemleri (gaz verme, hızlanma, hız regülatörü, yavaşlama vb.) üzerinde etkindir.