Cosme kredisi kimlere verilir?

İçindekiler:

  1. Cosme kredisi kimlere verilir?
  2. Ise devam kredisi kimlere verilir?
  3. KGF garantili kredi ne demek?
  4. Işe devam Destek Kredisi nedir?

Cosme kredisi kimlere verilir?

"İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği Programı" (COSME) kapsamında, KGF ve AYF iş birliği ile hayata geçirilen proje ile KOBİ'ler %80 KGF kefaletiyle 1.125.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecek.

Ise devam kredisi kimlere verilir?

Söz konusu destek için herhangi bir sektör ayrımı gözetilmeksizin salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen tüm firmalar başvuruda bulunabilecek. Kredi desteğini kullanmak isteyen firmalarda, şubat sonu itibarıyla kayıtlı çalışan sayılarında azaltma yapmamaları koşulu aranacak.

KGF garantili kredi ne demek?

KGF ( Kredi Garanti Fonu), KOBİ'lere destek vermek, yatırımlarının ve işletmelerinin finansmanında banka kredisi kullanmalarını mümkün hale getirmek için kefalet sağlamak amacıyla kurulmuştur. KGF'nin sağladığı kefalet teminatı ile Garanti BBVA'nın kredi imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Işe devam Destek Kredisi nedir?

İŞE DEVAM KREDİ DESTEĞİ NEDİR? Söz konusu destek için herhangi bir sektör ayrımı gözetilmeksizin salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen tüm firmalar başvuruda bulunabilecek. ... Kredi desteği, 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, toplam 36 ay vadeli ve yıllık yüzde 7,5 faiz oranlı olacak.